Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Κάποτε ήθελες μπάρμπα στην Κορώνη !


Τώρα αρκεί να έχεις συγγενή οπωροπώλη ! ! !


Τους κολλητούς πάντα τους βολεύουμε… τους νεροκουβαλητές πάντα τους παιδεύουμε ! ! !

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Καλά, αντί να πάρουν κανένα άνεργο παιδί, οικογένειας που έχει οικονομικά και άλλα προβλήματα, πήραν και έκαναν πρόσληψη -και μάλιστα στο γραφείο αντιδημάρχου- στο παιδί του προμηθευτή τους...??? Βρε σαν δεν ντρέπονται οι πάλαι ποτέ άεργοι... που δεν έζησαν ποτέ τους ως άνεργοι διότι δεν δούλεψαν και ποτέ τους... πριν ακόμη γίνουν κρατικοδίαιτοι διαπλεκόμενοι νεόπλουτοι...!!!!!!!!!!! Ας συνεχίσουν έτσι, ώστε σε λιγότερο από 3,5 χρόνια θα ζουν ως άνεργοι... αν και θα έχουν φτιάξει "γερά"... "παχουλά"... κομποδέματα...!!!!!!!!!!!

BENEAS GEORGIOS είπε...

Προς φίλους ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ

Δεν έχω αφαιρέσει σχόλιο από το blog έστω και αν υβρίζομαι σκαιότατα και ούτε θα το κάνω στο μέλλον.
Αλλά δεν πρόκειται και να ανεχθώ σχόλια ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ εις βάρος άλλων, πολύ δε περισσότερο από ανωνύμους σχολιαστές που καταχρώνται την ελευθερία σχολιασμών στις αναρτήσεις.
Υβριστικά σχόλια θα αφαιρούνται στην πρώτη ανάγνωση.

BENEAS GEORGIOS είπε...

Η απάντηση των αρμοδίων ήταν άμεση.
Πρόκειται για ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ σε πρόγραμμα κοινωνικής ευαισθητοποίησης του Δήμου που σκοπό έχει την ενίσχυση κοινωνικά αδυνάτων συμπολιτών μας για το οποίο θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση τις επόμενες ημέρες.
Οπότε αδίκως μπήκαν κάποιοι στον κόπο παραγωγής εμπαθών σχολίων.
Η ανάρτηση ήταν αρκετή από μόνη της για να δοθούν οι απαραίτητες διευκρινήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Τα "μαυρα ταμεια"... Ξερουν αυτοι που τα δημιουργουν και που μαζευουν τα "μαυρα χρηματα"... Τωρα τα λενε και ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...??? Καλα θες και τα πιστευεις ολα αυτα... ορε Γιωργη??? Και η πρωτη ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ειναι η κορη του ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ τους...??? Αν μη τι αλλο, απαντησε τους κι εσυ, αυτο που σου απαντω τωρα, εγω η ανωνυμος....: Τουλαχιστον, η γυναικα του Καισαρα... δεν φτανει να ειναι... πρεπει και να φαινεται τιμια...!!!!!!!!!!! Αυτα προς το παρον... γιατι τα καλυτερα... που θα τους ξεμπροστιασουν... και τοτε θα δουν ολοι... οπως κι εσυ Γιωργη ποια ειναι η αληθεια... και ειδικα και Γενικα... ΕΡΧΟΝΤΑΙ...!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

BENEAS GEORGIOS είπε...

Ας κάνουμε λίγες ημέρες υπομονή.
Θα δημοσιοποιηθεί η φιλανθρωπική καμπάνια και ο ρόλος του καθενός.
Να μην αποκαρδιώνουμε και ανθρώπους με αγαθές προθέσεις.
Και να μην ποινικοποιούμε το ότι κάποιος μπορεί να είναι "προμηθευτής" του Δήμου.
Σίγουρα δεν είναι κατ' επιλογή Δημάρχου ή Αντιδημάρχου αλλά κατόπιν διαγωνισμού.

Ανώνυμος είπε...

Την ιστορια με τον εθελοντη φυλακα στον πεζοδρομο του Δασους Χαϊδαριου την ξερεις, ορε Γιωργη??? Ρωτα την κυρια Αντιδημαρχο αν την γνωριζει και να απαντησει σχετικα με το αν οι δυο υποτιθεμενες περιπτωσεις εθελοντισμου εχουν κοινα χαρακτηριστικα... Τι εχουν να πουν για τον εθελοντη φυλακα του πεζοδρομου (και της μπαρας του...) οι κυριες και οι κυριοι Αντιδημαρχοι, νυν και πρωην, των Οικονομικων και των Κοινωνικων θεματων, καθως και οι κυριοι, Δημαρχος και Γενικος, για τον τροπο που ηταν εθελοντης, αλλα τελικα ο μικρος εθελοντης και ο μπαμπας του (κι αυτος Προμηθευτης...???) διαμαρτυροταν οτι απολυθηκε οταν ο τοτε αντιδημαρχος (σημερα υπερΠροεδρος) μετακινηθηκε σε αλλη τοτε αντιδημαρχια και ο διαδοχος του δεν ηξερε... Και τι ανακαλυψαν περι εθελοντισμου του αλλα κυριως τροπου που πληρωνοταν... Και τελικα ποσα επαιρνε για τον εθελοντισμο του και ποσα κρατουσε στο συρταρι του καθε μηνα ο πολυθεσητης υπερΑντιδημαρχος και νυν υπερΠροεδρος και στο μελλον Μεγας Διαδοχος της Αθλιας καταστασης.... Αυτα προς τον παρον, ορε Γιωργη...!!!!!!!!!!! Ναι, αξιζει πραγματι να κανει κανεις υπομονη... Μετα, σε λιγες εβδομαδες, ας δουμε τι γινεται... Τι συμβαινει... Και τι θα βγαινει... Και τοτε σε ποιους δεν θα βγαινει... και που Γενικα... και Ειδικα θα κρυβονται... Ακομη περισσοτερο και απ' οτι σημερα ο Δημαρχος του Καναπε... Οπως και αυτος τοτε, εντος ενος - δυο μηνων δεν θα υπαρχουν...!!!!!!!!!!! ΧαΧαΧαΧαΧαΧα!!!!!!!!!!!
Υ.Γ.: Οταν εισαι κορη ή/και γιος προμηθευτη και αεργος ή ανεργος τοτε μαλλον ηθικα οφειλεις να προσφερεις εθελοντικες υπηρεσιες... Αλλα οχι και να εισπραττεις περισσοτερα δια μεσω του μπαμπα σου ουτε να δημιουργουν για σενα οι ευεργετιμενοι, Δημαρχος, Γενικος και η κα Αντιδημαρχος, δηθεν "μαυρα ταμεια" για δηθεν κοινωνικου και κοινοφελους εργων και προσφορες... Ετσι δεν ειναι κυριες και κυριοι υπευθυνοι....??? Ετσι ειναι, ορε Γιωργη μου!!!!!!!!!!! Καλοπροαιρετος εισαι... Αγαθος ομως δεν εισαι... Και καταλαβαινεις... Και ξερεις!!!!!!!!!!! Ειμαι βεβαιη οτι οταν ανακαλυψεις με αποδειξεις θα στηριξεις την προσοαθεια ενημερωσης των ενεργων και οχι μονο πολιτων... Τοτε κι εσυ να δεις κραξιμο που θα τους ριξεις... Μην προτρεχεις... Παντως, ας γνωριζεις κι εσυ οπως και μερικοι ανθρωποι που συνεβαλαν στο να αναπαραχθει η ειδηση/πληροφορια αυτη... αποτρεψατε τα χειροτερα... Κι αυτο ειναι το οφελος για το Γενικο καλο του Δημου και των Δημοτων/Πολιτων μας...!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

κ.Μπενεα θα επρεπε να ντρεπεστε για αυτο που δημιουργησατε απο εχθες και το συνεχιζειται ακομα.Η υποληψη και η τιμη ενος οικογενειαρχη που καθημερινα εργαζεται σκληρα να θρεψει την οικογενεια του ειναι πανω απο ολα ακομα και απο εσας και απο την μανια σας να το παιξεται ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ του χαιδαριου δεν ξερω αν εχετε οικογενεια αλλα εσεις τι θα κανατε αν συνεβαινε το ιδιο σε εσας?Κανενας μας δεν ειναι αξιος να κρινει την οικογενεια του αλλου ποσο μαλλον εσεις που κρυβεστε πισω απο μια οθονη και κρινετε και δεν νομιζω να σας εχει εξουσιοδοτησει καποιος να το κανετε αυτο.απλως αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι ειστε και εσεις απο εκεινους τους ξενερωμενους δεξιους που τους αφησανε εξω απο την "μασα" και τωρα θελετε να το παιξετε καλος και ευσυνειδητος πολιτης γιατι κ.Μπενεα την προηγουμενη τετραετια που γινοντουσαν διαφορα δεν μιλαγατε τωρα αποκτησατε ξαφνικα φωνη?Το μονο απο θελω να σας θυμισω ειναι οτι η δικια σας η γενια εφερε την χωρα σε αυτη την κατασταση και ριξατε τους νεους στην πεινα και στην ανεργια και ερχεστε τωρα να καταδικασετε ενα νεο παιδι(τουλαχιστον με προσοντα και πτυχια και σκληρη εργασια),αφου πρωτα καταδικασατε μια ολοκληρη γενια,που εχει ορεξη για δουλεια εθελοντικα και μονο αντι θα βγειτε και να ζητησετε ενα συγνωμη απο ολα τα νεα παιδια που δεν εχουν δουλεια η που απολυονται η που αναγκαζονται να φυγουν στο εξωτερικο επειδη η γενια σας καποτε κοιταγε πως θα βολευτει καπου μεσω της μπλε πρασινης και οποιου αλλου χρωματος θελετε πολιτικης.

Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ???????????? είπε...

Ανάγκη εθελοντικής εργασίας έχουν ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ και οι ΙΕΡΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ το Δημαρχείο έχει ανάγκη από κανονικούς υπαλλήλους.Έτσι για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους.Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν οι Τοπικοί μας Άρχοντες ότι κάποια πράγματα κάνουν τόσο μπαμ σε τέτοιο βαθμό που κανένας Χαϊδαριώτης δεν είναι διατεθιμένος να τα χωνέψει.Γι'αυτό ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BENEAS GEORGIOS είπε...

Προς Ανώνυμο
Σχόλιο 17:42

Κρίμα που με ανακαλύψατε τόσο αργά και κατά τη γνώμη μου με εκτιμάτε λάθος.
Είμαι μικρός για να μου καταλογίζετε ευθύνες για την κατάσταση της χώρας, πολύ δε περισσότερο που δεν έχω ασκήσει και διοίκηση.
Ευθύνες αναζητήστε κι εσείς μαζί με εμένα από τη γενιά του Πολυτεχνείου...
Μακάρι να μπορούσα να σας βοηθούσα, αλλά δυστυχώς δε μπορώ να βοηθήσω ούτε την οικογένειά μου.
Εθελοντές μας θέλουν όλους... και το έχω νιώσει στο πετσί μου.
Όσο για το εκλογικό αποτέλεσμα που λέτε ότι είμαι πικραμένος, θα σας πω ένα:
Ας βρεθεί ένας να πει ότι του φορτώθηκα να με ψηφίσει.
Έστω και ένας ! ! !

Όσο γι’ αυτούς που ασκούν εξουσία και επειδή οι καιροί είναι πονηροί, καλά θα κάνουν να είναι προσεκτικοί, να δέχονται την κριτική και να βελτιώνονται…

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Οι αλόγιστες προεκλογικές υποσχέσεις, το εμπόριο φρούδων ελπίδων και η υφαρπαγή της ψήφου κατ’ αυτόν τον τρόπο, αυτά τα αποτελέσματα έχουν μετεκλογικά.
Η απόγνωση ή η ανωριμότητα των ψηφοφόρων και η εκμετάλλευσή τους από τους επαγγελματίες της πολιτικής οδηγούν κάποτε στην έκρηξη της οργής.
Μέλη της οικογενείας μου και φίλες, ξεζουμίστηκαν στην κυριολεξία και διαχρονικά από τους τοπικούς άρχοντες (πράσινους και γαλάζιους) μέχρι που σήκωσαν κεφάλι και πήραν των ομματιών τους ρίχνοντας πίσω τους μαύρη πέτρα.
Αξίζουν συγχαρητήρια όσοι επιθυμούν συνειδητά να προσφέρουν εθελοντική εργασία, φτάνει πίσω από αυτή την προσφορά να μην κρύβεται η υπόσχεση-κοροϊδία της μελλοντικής επαγγελματικής αποκατάστασης.
Εάν συμβαίνει αυτό, είναι ανήθικο και εκβιαστικό.

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Και βέβαια σε καμιά περίπτωση δεν προσφέρουμε εθελοντική εργασία που καπηλεύονται πονηροί πολιτευτές και πολιτικάντηδες, χτίζοντας πάνω σ’ αυτή το πολιτικό μέλλον τους.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Γιατί, ορέ Γιώργη, σβήνονται σχόλια... Άντε, λοιπόν, να τα κάνω πιο κόσμια... αλλά καίρια! Γίνεται να σου λήγει η σύμβαση του στέιτ στον Δήμο Χαϊδαρίου και στον μπαμπά σου οπωροπώλη ενώ του χρωστάει ο Δήμος 25.000 ευρώ επί δικής σου διοίκησης στους παιδικούς σταθμούς για προμήθειες λαχανικών, εσύ να προσφέρεσαι πρώτη και καλύτερη για Εθελοντική εργασία και μάλιστα στο γραφείο της κας αντιδημάρχου, πλέον, η οποία σου οφείλει (ως πολιτική διοίκηση...) και να της λες δεκαπέντε (αν όχι χίλια) ευχαριστώ που δέχθηκε να προσφέρεις εργασία χωρίς να σε αμείβει...??? Γιατί αυτά τα ευχαριστώ τα άκουσε άλλη υπηρεσιακή υπάλληλος που ακόμη είναι προς διερεύνηση το πως και αυτή αμείβεται, αφού επίσης εθελοντικά εδώ και μήνες δήθεν προσφέρει τις υπηρεσίες της στο ίδιο γραφείο αντιδημάρχου...! Μήπως ενοχλήθηκε που θα μοιραστεί την... εθελοντική προσφορά της...??? ΧαΧαΧαΧαΧαΧα!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
BENEAS GEORGIOS είπε...

Αντί να στοχοποιούμε τον επιχειρηματία και την εθελόντρια, μήπως πρέπει να κατακρίνουμε όσους χρησιμοποιούν ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ χωρίς την έγκριση ή τη δημοσιοποίηση από το Δημοτικό Συμβούλιο Εθελοντικών Δράσεων;

Ανώνυμος είπε...

Εχεις πολυ δικιο... ορε Γιωργη! Ετσι ευτελιζουν καθε υγιη και ειλικρινη προσπαθεια εθελοντισμου, ο οποιος μαλιστα δεν θα επρεπε να ειναι για εργασιες που οφελουν αντιδημαρχους και δημαρχο, αλλα υπερ των πολιτων-δημοτων και κοινωνικα ευαισθητων ομαδων, οπως και γενικοτερα υπερ της κοινωνιας, του περιβαλλοντος και του φυσικου πλουτου, δηλαδη υπερ του γενικου (και οχι του Γενικου...) καλου ολων μας!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγω παλι, εχω μια αλλη απορια: Ποσες "εθελοντριες" και "εθελοντες" ειχε επιστρατευσει η κα Αντιδημαρχος στο ποδι της για να της βγαλουν την προεκλογικη εργασια-καμπανια, ωστε να της φερουν "εθελοντικους ψηφους"...??? Και τελικα τους πληρωσε τους εθελοντες της...??? Και με τι χρηματα και ποτε και ποσα...??? Ω ρε γλεντια που θα κανουμε οταν ανοιξει ο ασκος του Αιολου των αποκαλυψεων και των αληθινων ειδησεων...!!!!!!!!!!! Εχε ορεξη και κρατα μπολικο χωρο στο μπλοκ σου/μας...!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
BENEAS GEORGIOS είπε...

Πολιτική συζήτηση ΝΑΙ κάνουμε.
Και τη σελίδα που μας φιλοξενεί τη σεβόμαστε.
Και πίσω από την ανωνυμία μας, μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε χωρίς συνέπειες.
Αλλά, αλλά υπάρχουν και όρια και αν φίλε ανώνυμε γνωρίζεις τόσα πολλά, ξέρεις που να τα πείς.
Πάντως όχι εδώ.
Και όσο δεν τα λες αφού είσαι πολύξερος, να ξέρεις πως είσαι και συνυπεύθυνος!!!

BENEAS GEORGIOS είπε...

Ανώνυμα μωρά μου,

Μη σκίζεστε άλλο και μη στέλνετε αδίκως ανώνυμα τις βρισιές σας, γιατί σας έχω γραμμένους και σας και τις βρισιές σας στα παλαιότερα υποδήματά μου.
Ανέκαθεν σιχαινόμουν ανθρωπάκια χωρίς τσουτσούνια, χαμένα μέσα στην ανωνυμία, φωνούλες ανύπαρκτες που δεν τολμούσαν να σηκώσουν την φωνή τους ποτέ και να πουνε πως λέγονται.
Αγοράκια που το παίζουν αντράκια στη γυναικούλα τους και τη νύχτα ψωνίζονται σε πάρκα και πλατείες.
Με τέτοια σιχαμερά όντα λοιπόν, δεν ασχολείται ο επι-δεξιος.
Και επειδή αντράκια μου ανώνυμα, όλα σας διαθέτετε και blog, γράψτε μου αν τολμάτε ώς blogger για να έχετε εδώ και χώρο, και απαντήσεις και διάλογο.
Διαφορετικά, μονόδρομα γαμοσταυρίδια, ξέρω και γω να ρίχνω άμα θέλω αλλά δε θέλω.
Και ό,τι θέλω να πω το λέω ως Γεώργιος Μπενέας που είναι και το αληθινό μου όνομα στην αστυνομική μου ταυτότητα.

Για ανώνυμα βρισίδια, υπάρχουν blog, τραβάτε εκεί... ούστ

Ανώνυμος είπε...

Πέφτω απο τα σύννεφα.Ώρα να μου πείτε ότι κυκλοφορούν πλαστά τιμολόγια στο δήμο μας και πως προσφέρουν μαύρη εργασία με αντάλαγμα τη ψήφο!

Ανώνυμος είπε...

Καλα τα λες αλλα μην σβηνεις σχολια που δεν βριζουν εκτος και αν θεωρεις τη διασπαθιση δημοσιου χρηματος, την απατη εις βαρος του δημοσιου, τη πλαστογραφια δημοσιων εγραφων, την αθετηση υποσχεσεων και την εξαπατηση των ψηφοφορων ως βρισιες.

Ανώνυμος είπε...

Ποιο ειναι βρισια, ορε Γιωργη??? Μην τους αφηνεις ατιμωρητους σβηνοντας αναρτησεις... Συνυπευθυνοτητα ειναι κι αυτο... Λοιπον, αν δεν ειναι αληθεια οσα γραφθηκαν ψαξτα και βγες και πεστο! Αν παλι ειναι αληθειες, παλι βγες και πεστο! Μην τα σβηνεις και δεν τα ψαχνεις ομως, ετσι οπως πρεπει να ψαχθουν και απο τους αναγνωστες-επισκεπτες σου. Υπαρχουν προϋπολογισμοι που ακομη δεν βγαινουν σε συζητηση και δημοσιευση, διοτι δεν τους βγαινουν και τα νουμερα... Αλλα υπαρχουν οικονομικα στοιχεια, οπως υπαρχει και αντιδημαρχος οικονομικων... Γιατι δεν τον ρωτατε αν ειναι αληθεια το 1.950.000 ευρω...??? Ποσα βλεπει οτι δικαιολογουνται κι αν κατα τη δικη του κριση και γνωμη ως αντιδημαρχος οικονομικων, εμπειρος επιχειρηματιας και πρακτικος-ρεαλιστης ανθρωπος της αγορας λειπουν ή δεν λειπουν στοιχεια για τουλαχιστον το 1.500.000 ευρω αν δεχθουμε οτι οι 450.000 ευρω ξοδευθηκαν αλογιστα προς χαριν της επανεκλογης... Ειναι ή δεν ειναι τραγικη η οικονομικη και οχι μονο κατασταση στους παιδικους σταθμους...? Ρωτηστε τους νεους αρμοδιους τι βλεπουν και τι λενε... Μετα ας εχεις τη μαγκια να γραψεις οτι σου πουν! Ακομη κι αν ειναι διαφορετικη η αληθεια... Αυτο αν το κανουμε ολοι μας τοτε αυτο ειναι το κερδος μς και η ανεκτιμητη συμβολη μας στο Χαϊδαρι και γενικοτερα στην κοινωνια... Αυτο ειναι ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ & ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ... Γιωργη μου!!!!!! Επειδη εχεις θαρρος και εντιμοτητα κανε παιχνιδι λοιπον... διοτι το ματς μολις αρχισε...!!!!!! ΧαΧαΧαΧαΧαΧα!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κι εγω πεφτω απο τα συννεφα... Αλλος εχει τις πληροφοριες... Αλλος κανει τις διαρροες... Αλλος τις αναπαραγει... Αλλος τελικα ξερει κι αυτα που δεν ξερουν πολλοι... Αλλοι κρυβονται και δεν μιλουν πισω απο ανυποπτους ανθρωπους που εχουν σθενος, κυρος, επικοινωνιακη και προπαγανδιστικη εμπειρια αλλα και γενικα πολιτικη οντοτητα... Και αλλοι πετυχαινουν τους στοχους τους, χρεωνοντας αυτους που απλα θελουν να αλλαξουν καταστασεις και να συμβαλλουν υπερ του γενικου συμφεροντος και του κοινωνικου συνολου μεσω της αληθειας και της δημοσιοτητας, αποκαλυπτοντας και καθαριζοντας οτι εχει ηδη ή ξεκινα να σαπισει...! Ολα προς διερευνηση, ελεγχο, κριση και δημοσιοποιηση για να λαμψουν ολων των επιπεδων οι αληθειες...! Ξυπνατε, επιτελους...!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για αυτο κοψε το παχνιδι της διαδοχης και της ιντριγκας, Δημαρχε...! Μην παιζεις ταβλι... νομιζοντας οτι δουλευεις και ελεγχεις αυτον και γενικα αυτους που στην πραγματικοτητα σε εκμεταλλευονται... οπως εκμεταλλευονται γενικα προσωπα και καταστασεις παιζοντας το δικο τους φουριοζικο ταβλι διαδοχης και ιντριγκας...! Αντε, εξυπνοπουλι... με τα χαζοχαζοπουλακια σου στην "κοινοβια αυλη" σας...!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά όλα αυτά, αλλά εγώ εποψι άζομαι και καινούργια μαγειρεύματα.....

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει αριστερά - δεν υπάρχει δεξιά - μόνο παρέες υπάρχουν και συμφέροντα μεμπτά!