Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Το ένα χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δυο το πρόσωπο ! ! !



Ένα λογοπαίγνιο στο fb, ένα τηλεφώνημα, δυο αναρτήσεις σε διαφορετικούς (;) ιστότοπους και μια μικρή επανάληψη - Ανάλυση (;) τριών ιστο-σελίδων… έλυσαν το αίνιγμα.

Το ένα χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δυο το πρόσωπο.

Με το πρόσωπο δεν έχουμε κανένα πρόβλημα… με την τακτική διαφωνούμε… αλλά δε μας πέφτει και κανένας λόγος… φτάνει να μη μας εμπλέκουν στις φαντασιώσεις τους… γιατί θα τους αφιερώσουμε κι άλλα άσματα…

20 σχόλια:

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Να προσέχει το πρόσωπο γιατί υπάρχουν και χέρια... μαχαίρια !

BENEAS GEORGIOS είπε...

Ναι, ιδίως αυτά που ένιβαν μέχρι πρότινος άλλα πρόσωπα...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπάς το Δήμαρχο;
Απόδειξη!
Θα μου πάρει λίγο χρόνο αλλά θα σας συντονίσω όλους, γενικός!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπάς το Δήμαρχο;
Απόδειξη!
Θα μου πάρει λίγο χρόνο αλλά θα σας συντονίσω όλους, γενικός!

Ανώνυμος είπε...

γενικώς, το ορθόν, αλλά η συνήθεια βλέπετε...

Ανώνυμος είπε...

Εδώ: http://newshaidari.blogspot.com/2011/03/25.html (Τουλάχιστον Γιώργο και Αποστόλη, αναγνωρίζουμε καλή πρόθεση, δεν πειράζει...)
Το news δίνει το press και καίει τον Αποστόλη που είναι ο πιο αδύναμος κρίκος, για να μείνει στο απυρόβλητο... το news.
Για να δούμε ποιόν θα κάψει ο Αποστόλης για να ρεφάρει και να δείξει ότι δεν είναι ο πιο αδύναμος και πλήρως εκμεταλλεύσιμος κρίκος...

paRisK είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
BENEAS GEORGIOS είπε...

Γεμίσαμε μαϊμούδες προφίλ στο διαδίκτυο...
Σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, blogs, bloggers, ανώνυμοι σχολιαστές, κρυμμένοι πίσω από μάσκες και κουκούλες, έχουν αναλάβει εργολαβικά την προώθηση των κολλητών τους και τη σπίλωση αυτών που θεωρούν ότι είναι απέναντί τους.
Και ενώ εμείς και πολλοί σαν εμάς, κάνουμε το κέφι μας βάζοντας πολλές φορές το χέρι βαθιά στην τσέπη, συνομιλούμε, λέμε την άποψή μας, και όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν συναντιόμαστε με διαδικτυακούς φίλους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, κάποιοι άλλοι έχουν κάνει το blogging επάγγελμα, αμειβόμενοι αδρά με δημόσιο χρήμα, από μαύρα ταμεία, ενώ παράλληλα στήνουν και εκδοτικές δουλειές, έχοντας το πλεονέκτημα έναντι άλλων που στερούνται των όποιων διασυνδέσεων.

paRisK είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
paRisK είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
paRisK είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
paRisK είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Paris Kourtzidis είπε...

Κόψτε την προπαγάνδα και τα ψευδώνυμα και τα ψεύτικα προφίλ που υποκρίνεστε ότι είστε άλλοι, δηλαδή υπαρκτά πρόσωπα, ειδικά όσοι, όσες και όποιοι, όποιες χρησιμοποιείτε και χρησιομοποιήσατε με έμμεσο τρόπο το δικό μου υπαρκτό πρόσωπο, γιατί από δω και στο εξής απλώς σας δηλώνω ότι μόλις μπλέξατε... Αυτά!
Δήμαρχε και Γενικέ, μαζέψτε τους...! Αμέσως, γιατί μετά θα είναι πολύ αργά για... ΟΛΟΥΣ! Η μ@@@@@α, η πλακίτσα, οι εξυπνακισμοί και η προβοκάτσια... ΤΕΛΟΣ! ΣΗΜΕΡΑ!!!

Υ.Γ.: Κι αυτός, ο πιο πάνω υπογράφων, ΝΑΙ, είμαι Ο Πάρις και περιμένω να ζητήσετε ΑΠΑΝΤΕΣ "ΣΥΓΝΩΜΗ" και αν έχετε σθένος ή θέλετε να διαπιστώσετε ότι όντως είμαι, πάρτε με τηλέφωνο στο κινητό μου να σας το εξηγήσω...!

BENEAS GEORGIOS είπε...

Αγαπητέ Πάρι Κουρτζίδη,
Όπως έχω εκμυστηρευθεί και σε φίλους, που με ρωτούν τι συμβαίνει με όλα αυτά, πίστευα πως θα μπορούσα να προσφέρω κάποιο έργο στο γραφείο τύπου, στις Δημόσιες Σχέσεις και στην επικοινωνία.
Διαπιστώνω όμως εκ των υστέρων ότι τελικά υπάρχει οξύτερο πρόβλημα και είναι ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ μεταξύ συνεργατών και ομοϊδεατών.
Όπως καταλαβαίνεις δε θέλω να έχω ουδεμία σχέση με αυτά και συνεχίζω το μοναχικό (;) δρόμο που έχω χαράξει... κρυφοχαμογελώντας με τις αλαζονικές συμπεριφορές τους που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια εκεί που οδήγησαν και την κυβέρνηση Καραμανλή.
Στη συντριβή.
Άλλωστε όπως διατυμπανίζουν, αυτής της σχολής είναι ! ! !

paRisK είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΑΤΡΙΚΙΟΥ
ΕΝΙΟΤΕ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ

Paris Kourtzidis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Paris Kourtzidis είπε...

Αγαπητέ Γιώργο Μπενέα,
πάντα στη ζωή μου, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, έμαθα να δίνω (να προσφέρω) τον καλύτερο μου εαυτό σε ότι επέλεγα να κάνω (σε ότι επέλεγα να ασχολούμαι...) και λένε (οι περισσότεροι, αν όχι άπαντες) ότι πάντοτε το έκανα καλά... ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! Πάνω απ' όλα, όμως, εγώ για μένα, θέλω να πω ότι πάντα ενεργώ και πράττω γνήσια, σθεναρά και (ειδικά, αν ο άλλος το αξίζει...) ηθικά, ΑΝΤΡΙΚΙΑ! ΛΕΒΕΝΤΙΚΑ!
Υπήρξα και θα συνεχίσω να υπάρχω... ως γνήσιος μαχητής, ΔΥΝΑΤΟΣ & ΣΚΛΗΡΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ... αυτής της ζωής!
Κάποιοι, όπως γαλουχήθηκαν, όπως έμαθαν, όπως μεγάλωσαν -αν μεγάλωσαν-, έχουν επιλέξει άλλους τρόπους... Άλλους δρόμους... Μονόδρομους... Εκτιμούν ότι κερδίζουν μόνο με την ύλη και τη δόξα, πως ο σκοπός αγιάζει πάντα τα μέσα... και πως το θεμιτό και το ηθικό είναι να "πετυχαίνουν" το στόχο τους... με κάθε τρόπο και κάθε μέσο... πάση θυσία...! Θα τους απαντήσω, όπως κάμνω πάντα. Με ένα παράδειγμα: Και η πουτάνα γίνεται πουτάνα, είτε διότι της αρέσει το χρήμα, είτε γιατί της αρέσει το πήδημα, αυτό καθ' αυτό! Μπορεί όμως και τα δύο! Το θέμα, ωστόσο, είναι ότι τελικά γαμιέται...! Μπορεί πετυχημένα... αλλά ΓΑΜΙΕΤΑΙ! Αν, τώρα, κάποιες απ' αυτές, δεν μπορούν ούτε αυτό να κάνουν με επιτυχία... τότε το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο!
Βλέπεις στη ζωή, η καθεμιά και ο καθένας μας, επιλέγουμε το με ποιον τρόπο επιχειρούμε να γίνουμε πλούσιοι, διάσημοι, "πετυχημένοι", γενικά το πως να απολαμβάνουμε ότι μας αρέσει... Οι στόχοι και οι απολαύσεις δεν είναι πάντα αντικειμενικές...
Γιατί ό,τι κι αν σ' αρέσει να πετυχαίνεις, να κερδίζεις, να απολαμβάνεις, έχει πολύ περισσότερο νόημα να το έχεις αποκτήσει με κόπο, με αγώνα, με μάχη, με γνησιότητα... Ατόφια, χωρίς αυτοσκοπούς, μονόδρομους, ούτε ξεπουλώντας ακόμη και τον... κώλο σου!
Σε ότι αφορά, όσα άλλα σχολίασες, εδώ, ΝΑΙ, πράγματικά σου αναγνωρίζω ότι θα μπορούσες να προσφέρεις -και μάλιστα πολλά- στον τομέα επικοινωνίας και προπαγάνδας του συνδυασμού αυτής της Δημοτικής Αρχής, όχι γιατί θέλω να σε "χαϊδέψω" και να σου "χτυπήσω την πλάτη"... Γενικά και ειδικά, δεν με ενδιαφέρει να γίνω αρεστός... αλλά όσο γίνεται πιο σωστός και δίκαιος!
Οφείλω να πω -για μία ακόμη φορά-, ώστε να το ξεκαθαρίσω όσο γίνεται περισσότερο, προς πάσα κατεύθυνση, πως ο Δημήτρης Μαραβέλιας με τίμησε κάνοντας μου πρόταση να αναλάβω τον τομέα Εκπροσώπησης, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου και του Δημάρχου, όπως φυσικά και το γραφείο Τύπου, αλλά δεν δέχθηκα, διότι ήξερα εκ των προτέρων τι ακριβώς θα συνέβαινε, ποια νοοτροπία επικρατεί εκεί γύρω, εντός - εκτός και επί ταυτά, δηλαδή με όλους όσοι έχουν ήδη επιλεγεί θεσμικά από τον ίδιο να εμπλέκονται με τον τόσο νευραλγικό αυτόν τομέα. Όπως γνώριζα -κατά την άποψή μου- αν μπορούν, κι αν κάνουν όλοι αυτοί... Είναι πολύ βασικό να ταιριάζεις σε νοοτροπία, σε αρχές και σε απόψεις με αυτούς (ΟΛΟΥΣ) που νευραλγικά συνεργάζεσαι... Διαφορετικά, αν έχεις επιλογή, μη συνεργάζεσαι μαζί τους ΠΟΤΕ! Αν και ποτέ δεν μ' αρέσει να λέω "ποτέ"... Εν πάση περιπτώσει, αν είχα αναλάβει, εσένα θα φρόντιζα να έβρισκα τον τρόπο για να σε αξιοποιούσα! Ας το πράξουν αυτό, τώρα, ακόμη και χωρίς εμένα, γιατί ειλικρινά θα είσαι -έστω και όπως έχει με δαύτους η κατάσταση...- χρήσιμος! Ελπίζω να δεχθείς, να αντέξεις και πάνω απ' όλα να σε αφήσουν να είσαι και αποτελεσματικός όσο θέλεις, αλλά και όσο μπορείς...!
Διαφωνώ μαζί σου, ωστόσο, εν μέρει, μην ανησυχείς, σε αυτό το σημείο που λες ότι είναι Καραμανλικοί... Όχι, Γιώργο, Ρουσοπουλικοί είναι... Και θα συμβεί στο "Καλύτερο Χαϊδάρι" -το διάστημα από δω και πέρα: 2011, 2012, 2013 και 2014- ό,τι ακριβώς συνέβει και στη ΝΔ - την περίοδο 2006, 2007, 2008 και 2009. Τότε, που ο Καραμανλής έπαψε να είναι (γνήσιος) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!
Ελπίζω ο Δήμαρχος να το αποτρέψει αυτό, έστω και τώρα, όπως ήλπιζα κάποτε, απευθυνόμενος προς τον Καραμανλή... για τον (τότε) Πρωθυπουργό της χώρας. Εύχομαι ο Μαραβέλιας να μην πάψει μέσα στα επόμενα χρόνια να είναι ΜΑΡΑΒΕΛΙΑΣ... Δηλαδή, ΔΗΜΑΡΧΟΣ Χαϊδαρίου!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπας το :ΔΗΜΑΡΧΟ: πιο δημαρχο καλε? Πεστα ΚΟΥΡΤΖΙΔΗ μπας και ΓΕΝΙΚΟΣ -(γενικος) ΔΟΥΜΕ χαιρι και προκοπη...

Ανώνυμος είπε...

Εσύ Κουρτζίδη μπορεί καλά να τα λες... ο Δήμαρχος τα ακούει; Σίγουρα θα τα ακούσει μια και κακή όταν ο αλέκτορ λαλήσει, δηλαδή σε 3 χρόνια, περίπου, από σήμερα! Τι να το κάνεις, μόνο εσύ και ο Γιώργος μιλάτε καθάρα, δυνατά και αληθινά... Σε λίγο καιρό, θα τους πάρει, όλους εκεί μέσα στο δημαρχείο, ο χαϊδαριώτικος κόσμος, με τις πέτρες και τα γιαούρτια, όπως και όλους αυτούς που συμμετέχουν στον συνδυασμό σας και δεν μιλάνε και δεν αντιδρούν... Ξέρετε πόσοι περιμένουν και θέλουν να μάθουν τι θα τολμήσετε (ποιες και ποιοι) να μιλήσετε και να τα πείτε, ξεκάθαρα και φωναχτά, αύριο στη συνάντηση του συνδυασμού και μεθαύριο στη συζήτηση του προϋπολογισμού...