Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Συνεχίζεται το μπάχαλο στη Νομική ! ! !


Όλοι συμφωνούν για την απομάκρυνση των καταληψιών…

Αλλά, «εγώ το λέω στο σκύλο μου κι ο σκύλος στην ουρά του»

Όλοι τους ευθυνόφοβοι και ανάξιοι των περιστάσεων…

Όλοι τους ΣΥΝυπεύθυνοι ! ! !


Έτσι λειτουργούσε και λειτουργεί το κράτος της Ελληνίτσας…

Με «δέκα φορές κοπρίτες» πολιτικούς... και «κοπρίτες» δημόσιους λειτουργούς…

Ρε ούστ………………

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mεγάλε ηγέτη πέστα, να τα ακούσουν οι συγγενής μας. Ως πότε θα τα λες; Και εμείς ως πότε θα σε ακούμε;

BENEAS GEORGIOS είπε...

Φίλε δεν ξέρω τι σε χαλάει από αυτά που γράφω…
Αν σε χαλάει βέβαια, γιατί μπορεί να κατάλαβα και λάθος.
Ο Πρωθυπουργός τα ρίχνει στους Υπουργούς του, οι Υπουργοί στους Υφυπουργούς τους, οι Υφυπουργοί στον Πρύτανη, ο Πρύτανης στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στον Εισαγγελέα και ο Εισαγγελέας στον Άρειο Πάγο… και όλοι μαζί στον πάγο ! ! !
Και οι καταληψίες με τους ΣΥΝυπεύθυνους συνεχίζουν την κατάληψη σε μια Ιστορική Σχολή, σύμβολο κάποτε του αντιδικτατορικού αγώνα…
Και ο Πάγκαλος λίγες μέρες μετά από τις δηλώσεις του για «κοπρίτες» και «δέκα φορές κοπρίτες»… έρχεται να δικαιωθεί για τις εκτιμήσεις του…
Είναι έτσι τα πράγματα ή κάνω λάθος;
Ή μήπως η «Χρυσή Αυγή» θα υποκαθιστά το κράτος στις υποχρεώσεις του απέναντι στους πολίτες;

Ανώνυμος είπε...

Έλα βρε για πλάκα στο είπα το πήρες στα σοβαρά;
Στη βουλή πότε θα σε δούμε;

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Το λεγόμενο Πανεπιστημιακό Άσυλο –όπως για άλλη μια φορά υπογράμμιζε χθες ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς- έχει ξεπεραστεί προ πολλού.
Δεν χρησιμεύει σε τίποτε.
Αντιθέτως, μάλιστα.
Ένας θεσμός που διαμορφώθηκε για την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και την προστασία των ακαδημαϊκών ελευθεριών, κατέληξε στο ακριβώς αντίθετο.
Κακοποιείται, καταστρατηγείται και γίνεται μοχλός εκβιασμού σε βάρος του ίδιου Πανεπιστημίου και ολόκληρης της κοινωνίας.
Απέδειξαν την αλήθεια αυτή εγκληματικές πράξεις του παρελθόντος και την επιβεβαιώνουν τα γεγονότα που συμβαίνουν τώρα στη Νομική.
Οι υπεκφυγές και η πολιτική υποκρισία είναι επιτέλους καιρός να τελειώσουν.
Το πανεπιστημιακό άσυλο, όπως ισχύει σήμερα, πρέπει να καταργηθεί.
Είναι αξίωση της κοινωνίας και προϋπόθεση ομαλής λειτουργίας των Πανεπιστημίων μας.
Για το σκοπό αυτό, η Νέα Δημοκρατία θα καταθέσει, στο προσεχές διάστημα, σχετική πρόταση νόμου.

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο κάποιοι θα μας τρελλάνουν. Δηλαδή τα 2.000.000 λαθρομετανάστες με τι ασχολούνται; εργάτες ανασφάλιστοι όπως γράφει το πανό; Είναι νόμιμοι και δεν τους δεχόμαστε; έλεγξε κανείς από που ήρθαν; Πώς ήρθαν; Ποιός πλήρωσε τα 10.000€ το κεφάλι;Αν έχουν την υγεία τους; Αν έχουν λευκό ποινικό μητρώο; Γιατί οι ανάπηροι που βλέπουμε να ζητιανεύουν έχουν τιμωρηθεί για κλοπές στη πατρίδα τους και ο ισλαμικός νόμος δεν αστειεύεται.
Στο ξέγραγγο αμπέλι που λέγεται Ελλάς όχι δεν τους ζήτησε κανείς δικαιολογητικά, αλλά θα τους δοθεί και ιθαγένεια, νομιμοποιώντας έτσι την παραβατική τους συμπεριφορά. Το 99% αυτών κινούνται στην παρανομία. Από μικροληστείες μέχρι παράνομο εμπόριο. Πάτε καλά ρε που θέλετε τη χώρα σε αυτό το χάλι; Σας αρέσει το άθλιο φαινόμενο στα φανάρια; Σας αρέσει η εικόνα στο ιστορικό κέντρο; Αν μεθαύριο κάποιος απ' αυτούς επιθυμίσει τα ουρί του παραδείσου και κάνει κανένα μπαμ τι θα λέτε ρε όλοι εσείς που σας έπιασαν τα ανθρωπιστικά σας αισθήματα; Αντί να τους μπουζουριάσουν στη Νομική και να τους στείλουν πίσω , τους παρακαλάνε κιόλας

Ανώνυμος είπε...

Giorgara i vouli den se xoraei esena esi eisai gia ton lefko iko ekei tha vreis to dikio sou. Pos tha pas mexri ekei; tha prolavis na pas;

ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΒΒΑΘΑΣ είπε...

“Αμηχανία στη κυβέρνηση και στις πρυτανικές αρχές” λέει η μία εφημερίδα. “Μπαλάκι η τύχη των μεταναστών” λέει η άλλη. Ωρύονται στα κανάλια οι εκπρόσωποι “έρημοι κι’ απρόσωποι”. Εσείς τους φέρατε. Όχι εμείς, εσείς. Όχι εσείς. Εμείς. Το Κράτος-Οπερέτα δείνει ακόμα μία παράσταση σε εθνικό δύκτιο. Αφού πρώτα επέτρεψε να μπούν στη χώρα 1,5 εκατομμύριο παράνομοι (με τη προϋπόθεση ότι υπάρχουν νόμοι) μετανάστες τώρα, η μία κοπέλα ρίχνει το κρίμα στην άλλη! Καμία στη γειτονιά δεν είναι σε θέση να διακρίνει αυτό που έρχεται με βήματα γοργά.

Ποιό; Η κατάρρευση εκ των έσω. Όχι explosion αλλά implosion για να καταλαβαίνει και ο Γιώργος.

Ο Πρύτανης ζητάει την επέμβση του Κράτους και το Κράτος ζητάει τη λύση απ’ τον Πρύτανη! Η φαλακρή τραγουδίστρια, το θέατρο ΝΟ, οι Monty Python, οι Keystone Cops όλα σε ένα. Θα πείτε… Πως λύνεις το σημερινό πρόβλημα (γιατί θα υπάρξει και αυριανό και μεθαυριανό, και της άλλης εβδομάδας και του άλλου μήνα). Δεν το λύνεις. Δεν μπορείς να το λύσεις. Άλλοι έχουν αναλάβει τα ηνία της “χώρας”. Εκτός αν κάνεις κάτι “ελληνικό”. Τους παρακαλέσεις να κάνουν κατάληψη στη …Βουλή και στείλεις τη κυβέρνηση να κάνει κατάληψη στη Νομική οπότε το πρόβλημα θα μεταφερθεί στους λαθρομετανάστες.

Free Willy, free Theo, free Hulk, free GAP, free Anna etc. Μόνο με ακατάσχετο χιούμορ μπορεί να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που δημιούργησαν στην Ελλάδα οι: Ανδρέας Π, Κωνσταντίνος Μ, Κώστας Σ, Κώστας Κ (junior), Γιώργος Π. Θα ήθελα να πάω πιο πίσω, στην 7ετία, στην Αποστασία, στον Ανένδοτο, στο Στρατηγέ Ιδού ο Στρατός Σας αλλά, χτες βράδυ παρακολούθησα τη νέα σειρά του ΣΚΑΙ “1821″ και μετάνοιωσα που η Ελλάδα απαλλάχτηκε απ’ τη Τουρκοκρατία. Όπως είπαν οι συντελεστές τους δύο πρώτους αιώνες όλα ήταν “μέλι-γάλα” αλλά, η συνταγή χάλασε όταν οι Τούρκοι ανάθεσαν στους Κλέφτες και στους Αρματωλούς να μαζεύουν τους φόρους των ραγιάδων….

Η Αλίκη στο Ναυτικό είπε...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΝΟΜΙΚΗΣ


Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

Η Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου και η Γραμματεία θεωρούν πως σε μία περίοδο, κατά την οποία η Πατρίδα μας βιώνει βαθειά οικονομική ύφεση, οι οικογένειες έχουν υποστεί συρρίκνωση του εισοδήματός τους τουλάχιστον κατά 25%, η παρεμπόδιση της ομαλής λειτουργίας των Πανεπιστημίων πλήττει, ιδιαίτερα, τους φοιτητές/τριες, που σπουδάζουν μακριά από τα σπίτια τους, καθώς και τις οικογένειές τους.

Δεν υπάρχει, πουθενά στον κόσμο, ανεύθυνη Πολιτεία και, ως εκ τούτου, δεν μπορεί η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να λειτουργεί ως Πόντιος Πιλάτος, οι αρχές του κράτους να επιδεικνύουν αδικαιολόγητη αδυναμία να επιλύσουν το ζήτημα της κατάληψης του πανεπιστημιακού ιδρύματος, καταπατώντας, με αυτή τη συμπεριφορά, το νόμιμο δικαίωμα χιλιάδων φοιτητών/τριών για συνέχιση των σπουδών τους.

Η Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων επισημαίνει, επίσης, πως η Πολιτεία οφείλει να λάβει σοβαρά υπόψη της το δικαίωμα των γονέων των φοιτητών/τριών, που οικονομικά στηρίζουν τα παιδιά τους, αυτά να ολοκληρώσουν, απρόσκοπτα, τις σπουδές τους.
Η Πολιτεία θα πρέπει, αμέσως, να εφαρμόσει το νόμο, γιατί αυτός είναι ο ρόλος της!

Ανώνυμος είπε...

Giorgara irthe o kairos na mpis sti vouli.Na kouvalas ta neropotira stous vouleftes ekei sto vouleftiko vima. Giati auta pou les den ta akouei kaneis.esi den eisai gia auton ton planiti eisai gia allon galaksia.Filika giorgara min to pareksigisis tin alithia leo.