Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Το νερό στην υδατοδεξαμενή γαλαζοπράσινο !

Τυχαίο ;

Δε νομίζω !


Όπως διαπιστώσαμε σήμερα στο Γενικό Συμβούλιο του ΠΣΕΕΠ…

Ο «ξανθός» τους έπνιξε ! ! !

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπενεα θα μιλησεις ποτε στο γενικο συμβουλιο???η θα κανεις την πολιτικη γλάστρα του ΣΥΡΙΖΑ???στα αρμοδια οργανά του ΠΣΕΕΠ θα μιλήσεις ποτε η μονο διαδικτυακά πουλάς παπατζα???τελικά εχεις καταντησει η ουρα του ΣΥΡΙΖΑ....

Ανώνυμος είπε...

ειμαστε εδω και παρακολουθουμε τον κυκλο των αποχωρησεων που μολις ξεκινησε για τον ενιαιο περιφερομενο "θιασο"...Ωραία ανακοινωση απο την βεθ...καποιοι αντιλαμβανονται πλεον τα πολιτικα παιχνιδακια που παιζουν καποιοι σε βαρος τηε μεγαλης φιλευθερης παραταξης...ψευτοδεξια κουλτουρα και στο τελος δεκανικια του ΣΥΡΙΖΑ...ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΠΕΝΕΑ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΟΠΩ ΣΕ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ''ΜΑΥΡΙΣΕ'' ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ!!!...Ο ΧΡΟΝΟΣ ΗΔΗ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΟΝΘΥΛΛΕΥΜΜΑ....ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΦΩΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ Η ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΜΙΛΗΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ????

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ Ο ΞΑΝΘΟΣ ΜΑΣ ΕΠΝΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ...ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ????ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΣΕΕΠ????ΕΕΕ?...ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ???ΕΕΕ???...ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΡΘΩΝΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΗΜΑ ΛΟΓΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΣΕ ΘΕΣΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ...ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ...Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΗ!!!!!!!ΑΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!!!!!

BENEAS GEORGIOS είπε...

Γιατί γράφεις με κεφαλαία, ακόμα δεν έμαθες να τονίζεις τις λέξεις;

Ανώνυμος είπε...

Eσύ μωρη ξεφωνξμένη θα αποκτήσεις ποτέ προσωπικότητα ή θα συνεχίσεις να γΛύφεις τα @ρχίδι@ του ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ?
Μόνο έσυ μιλάς για λογαριασμό του. Ο ίδιος δεν είσαι, γιατί ούτε να μιλήσει μπορεί ούτε να γράψει(ξέρεις ποιός τις έγραφε τις ανακοινώσεις, για να μην λέμε ΟΝΟΜΑΤΑ). Τώρα πες μου ΠΟΙΟΙ θα γράφουν τις ανακοινώσεις ΤΟΥ?
Άρα είσαι ο Α........ς ή 1-2 ραγιάδες που του ξεμείναν.....

Αδερφούλα πες μου τώρα πόσο πάνε ? οι Αστακοί και τα Μπουρδέλα για να μην ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΕΝΕΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ!!!!...ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ....ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΒΕΘ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΗΔΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ...ΛΙΓΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ Η ΕΝΙΑΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΘΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΝΙΑΙΑ "ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ!!!ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ!!!!!...ΑΛΛΑ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΣΕΕΠ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΚΙΝΕΖΟΙ"...ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ "ΡΑΓΙΑΔΕΣ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ...ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΙΤΙΚΑ...ΕΙΔΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το κειμενο που ακολουθει ειναι με μικρα γραμματα και δεν εχει τονους εις ενδειξη διαμαρτυριας στον ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ "μπαμπινιωτη" των ΒΕΕ και πολλακις αποτυχοντα συνδικαλιστη και δημοτικο συμβουλο!!!!!!!!!

παντως φαινεται οτι το σπιτι θα μεινει ξενοικιαστο,κριμα τις οικοσυσκευες που ειχε δωρισει ο μπατλερ.....οσο για το μενου καποτε ειχε αστακο...τωρα που λειπει ο μπατλερ μπορει να πεσει διαιτα!!!!!!κατα αλλα οι συναντησεις δεν θα εχουν καλη θεα πλεον...χρονια πολλα!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΗΝ ΚΟΥΡΕΥΨΑΝ ΣΥΡΙΖΑ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΝΟΗΜΑ....ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Α-ΔΕΞΙΟΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

γιωργάκη θα ορκιστείς αύριο δημοτικός σύμβουλος στο Χαιδάρι????ωχ ξέχασα δεν έχεις εκλεγει και η ορκομωσία είναι για τους εκλεγέντες!...δεν πειράζει την επόμενη φορά θα πας καλύτερα απο 30ος θα πας 25ος!!!...εκλέχτηκες γενικός σύμβουλος..μην πάρεις όλες τις εκλογικές επιτυχίες μαζεμένες...σιγα σιγά θα ανέβεις και που ξέρεις μπορεί να κατέβεις υποψήφιος δήμαρχος μια μέρα με την πολιτικη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ!!!!

Υ.Γ. Η παραπάνω ιστορία αφορά την προσπάθεια ενος γιώργου που προσπαθεί από τα νεανικά του χρόνια να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος και οι δεκαετίες περνούν χωρίς εκείνος να τα καταφέρνει... η επιτυχία του χτυπά την πόρτα μια μέρα, όταν εκείνος εκλέγεται γενικός σύμβουλος..τότε η ζωή του αλλάζει και το δημαρχείο έρχεται πιο κοντά!!!!!Γιωργάκη ξύπνα πλάκα σου κάνω...μια ακόμη χαμένη ορκομωσία είναι θα περάσει!!!!και που ξέρεις κάποτε μπορεί και να εκλεγείς...μέχρι τότε επιμονή κσι υπομονή!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΜΕΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΑΓΙΕΝ,ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΙ...Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ Η ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ??????ΕΕΕΕ???ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!!!!!ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΟΧΙ...ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ...ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΛΙΚΑΣ, ΑΡΧΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΧΙ!!!!ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΤΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΘΑΙΝΑΝΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΑΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙ???, ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ!!!!

BENEAS GEORGIOS είπε...

Θα μας πει ο επικεφαλής της φερόμενης και ως ΔΑΚΕ, γιατί ο Τίμος Χριστοδούλου δεν τον δέχτηκε ποτέ επί 5 ½ χρόνια;

Παρόλο που εκλιπαρούσε για μια συνάντηση, πάντα ως τον προθάλαμο έφτανε...

Για τέτοιο κύρος και τέτοια αποδοχή μιλάμε...

Και μετά ήρθε και το εργασιακό περιθώριο...

Και τα δικαστήρια... που έχουν γίνει τρόπος ζωής...

Και το μαύρισμα του ισόβιου συνδικαλιστή από τους εργαζόμενους στις εκλογές, που σε ένα όμιλο 3000 εργαζομένων πήρε 80 ψήφους...

Και μιλάει ακόμα… ανώνυμα και ανορθόγραφα... ο χωρίς εργασιακό αντικείμενο ξεχασμένος του ομίλου...

Κάποιος πρέπει να του μιλήσει γι αυτό που ο λαός λέει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΦΙΛΟΤΙΜΟ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ...

Γιατί στέλνεις πολλά μηνύματα από την ίδια ip ?

Για να νομίζουν ότι ασπάζονται και άλλοι τις απόψεις σου;

Ή γιατί δεν έχεις συγκροτημένη σκέψη;

Πάντως εγώ δεν τα σβήνω πελάτη της σελίδας μου...

Ότι προσφέρει γέλιο στους συναδέλφους που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα το αφήνω...

Άλλωστε το Θέατρο είναι ακριβή διασκέδαση στις μέρες μας και με τα σχόλιά σου μας προσφέρεις το γέλιο απλόχερα...

zarkadaki είπε...

Ayta einai ta themata poy prepei na mas apasxoloun kai oxi ta komplex toy theofili........


Αρ. Πρωτ : …497… Ασπρόπυργος 20/12/10

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Με την ανάληψη των καθηκόντων μας σαν νέα διοίκηση του Σωματείου, η εταιρεία φαίνεται να επιλέγει ευθύς αμέσως την σύγκρουση για λόγους που η ίδια γνωρίζει και εμείς μπορούμε μόνο να υποθέσουμε.
Έτσι δύο μόλις μέρες μετά την εκλογή του νέου προεδρείου προχωρά στην υλοποίηση απόφασης που πήρε στις 25/11/10 στην συνεδρίαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου για απόλυση του συν. Ν. Ματθαίου, ο οποίος ζήτησε αλλαγή τμήματος για λόγους υγείας. Μάλιστα στην πρώτη επικοινωνία, μας γνωστοποιήθηκε ότι «θα ακολουθήσουν και άλλες απολύσεις νέων συναδέλφων τις επόμενες μέρες για διαφόρους λόγους» ! ! ! που κατά την γνώμη της Διοίκησης δικαιολογούν μια τέτοια απόφαση.
Πιστεύουμε ότι η εταιρεία είχε όλα τα στοιχεία κατά την δοκιμαστική περίοδο, τα αξιολόγησε και έκρινε ότι ο συγκεκριμένος συνάδελφος ήταν ικανός και καλώς προσελήφθηκε και δουλεύει μαζί μας. Δεν μπορούμε να δεχτούμε απόλυση σαν απάντηση σε αίτημα μετάθεσης συναδέλφου από τις μονάδες για λόγους υγείας. Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν στην εταιρεία ότι το Σωματείο δεν θα δεχθεί καμία απόλυση.
Εξ’ άλλου το δρόμο για προσδοκίες μεταθέσεων από τις μονάδες προς άλλες υπηρεσίες, τον άνοιξε εδώ και χρόνια η ίδια η εταιρεία με τα ρουσφέτια της και φαντάζει τουλάχιστον υποκριτική τόση αυστηρότητα στο αίτημα του συναδέλφου.
Το Σωματείο ήδη αποφάσισε ομόφωνα να αντιδράσει έντονα, ξεκινώντας με την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας, 24ωρης απεργίας και κλιμάκωση κινητοποιήσεων.
Ας καταλάβει η Διοίκηση της Εταιρείας ότι σε θέματα απολύσεων θα μας βρει ενωμένους σαν μια γροθιά.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 18/12/10 οι διαδικασίες έγκρισης του πλαισίου καταγγελίας της νέας ΕΣΣΕ από το Γενικό Συμβούλιο, το οποίο εγκρίθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο.
Το πλαίσιο επεξεργάζονται οι νομικοί του Σωματείου μας και θα σταλεί με σχετικό εξώδικο της επόμενες μέρες στην εταιρεία το οποίο θα σας γνωστοποιηθεί.
Σχετικά με τα νέα κυβερνητικά μέτρα και τον εργασιακό Μεσαίωνα που προωθούν, το Σωματείο θα σας ενημερώσει με ανακοίνωση του και με περιοδείες στους χώρους δουλειάς. Δεν βοηθά κανένα εργαζόμενο να αναπαράγονται και να κυκλοφορούν φήμες που οι κονδυλοφόροι των ΜΜΕ γράφουν και τα παπαγαλάκια τους αναπαράγουν, με στόχο να δημιουργήσουν κλίμα ηττοπάθειας και ενοχής των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι στα ΕΛΠΕ είναι εργαζόμενοι σε βαριά χημική βιομηχανία, συνέβαλαν και συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη και την κερδοφορία της Εταιρείας και όλοι μαζί θα απαντήσουμε σε όσους μας στοχοποιούν.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Αρ. Πρωτ : …498… Ασπρόπυργος 20/12/10


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι


Η ΓΣΕΕ αποφάσισε και πραγματοποιεί την Τετάρτη 22/12/10, 3ωρη ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από ώρα 12:00 – 15:00 και Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας στις 13:00 στο Σύνταγμα, αντιδρώντας στον νέο προϋπολογισμό του 2011 και των νεοφιλελεύθερων πολιτικών του Μνημονίου των τοκογλύφων δανειστών. Το ΠΣΕΕΠ συμμετέχει στη στάση αυτή.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 3ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010
και στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στις 13:00 στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ



ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Μπενέα ο χριστοδούλου οχι μόνο τον δεχόταν αλλά ηταν και προνομιακος συνομιλητής του επι 3,5 χρόνια(για αυτό άλλωστε καποιοι απόφοιτοι του δημοτικού εφτάσαν να γίνουν αρχί και κάποιοι άλλοι προιστάμενοι) αλλά οταν του ζητήθηκε να γινει οργάνο της τότε διοικησης για να περάσουν αντεργατκές πολιτικές άρχισε ο λυσσαλέος πόλεμος και η λάσπη..τότε γεννήθηκε η αναγκη να διημιουργηθεί ο εργοδοτικός πόλος βλεπε ΝΔΣΚ....τα ξεχνας αυτά...οπως ξεχνάς οτι σε εχουν μαυρίσει διαχρονικά στο Χαιδάρι!!!!..οπότε βάζεις τρώς τα μούτρα σου...αν δε ήταν ο επικεφαλής της φερόμενης ΔΑΚΕ,δεν ξέρω αν θα είχε εξομοιωθεί μισθολογικά η ελευσίνα με τον υπόλοιπο όμιλο γιατί η παράταξη σου η ενιαία σαμπόταρε το τότε γενικό συμβούλιο...μπενέα μόνο οταν είσαι πολύ καθαρός πηγαίνεις εσύ και όχι ΑΥΤΗ, στα δικαστήρια μια παντοδύναμη διοίκηση της ΤΌΤΕ εποχής,πρέπει να το λεει η ψυχούλα σου...ρίξε την λάσπη σου και μια μέρα θα γυρίσει πίσω για τα καλά!!!!!Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΚΑΙ Η ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΩΡΕΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΤΥΠΟΥ...ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ...ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ...ΟΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!!ΕΚΕΙ ΣΕ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ..

Υ.Γ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ...ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΑΜΕΝΗ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!!!!.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΙΩΝΙΕ ΥΠΟΨΗΦΙΕ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιωργάκη συγνώμη ζαρκαδάκι δεν κάνεις να μιλάς για κομπλέξ,εσυ ο αρχηγός των κομπλεξικών...σε έχει μια ζωή πελάτη ο θεοφίλης στο Χαιδάρι και μιλάς,δεν κάνει...είπαμε έχει και το κομπλέξ το όριο του!!!!όσο για το εργασιακό περιθώριο "δουλευταρά" μου εσύ μάλλον μιλάς για τον μπάτλερ!!!!μπερδεύτηκες πάλι!!!!αλήθεια που είναι αυτή ψυχη????και μην μιλάς για ip γιωργακη αλλάζοντας σαν τα πουκάμισα παρατσούκλια όπως το ζαρκαδάκι!!!!αλλά εμείς φταίμε που σε αφήσαμε να γράψεις στο προεκλογικό σου φυλλάδιο οτί είσαι ΔΑΚΕ για να πάρεις κανένα ψηφαλάκι από τους δεξιούς...αλλά σε μάθανε πλέον για τα καλά και σε μαυρίσαν πάλι στο Χαιδαρι!!!!Δεν πιστεύουμε να κόψεις να ασχολείσαι με τα δημοτικά επειδή απότυχεις να βγείς για μια ακόμη φορα!!!!!

Υ.Γ.Μην τρελαίνεσαι σε έναμίση μήνα ξεκινούν οι απόκριες ντύσου δημοτικός σύμβουλος και έλα στο Δημαρχείο...ούτε στολή χρειάζεται και θα αποκτήσεις εμπειρία για να είσαι έτοιμος οταν κάποτε εκλεγείς!!!!!!Αυτο θα πεί διασκέδαση πελάτη μου!!!!!!!γιωργάκη ζαρκαδάκι!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η εμπάθεια σου για τον Θεοφίλη ΕΊΝΑΙ ΓΝΩΣΤΉ ΕΔΏ ΚΑΙ ΧΡΌΝΙΑ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ και σε τυφλωνει από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ(τότε που τα κείμενα δεν τα έγραφές εσύ αλλά τα υπόλοιοπα παιδιά...μπορείς να έρθεις ως μάρτυρας υπέρ της τότε διοίκησης...αυτό θα είναι ένα εργοδοτικό ρεσιτάλ που θα το ζήλευε και ο πιο στυγνός δοσίλογος...έλα πάντως να τους υπερασπιστείς στις δικαστικές αίθουσες και θα γελάσει και το πιο παρδαλό ζαρκαδάκι!!!!θα πέσει τρελό γέλιο!!!!

Unknown είπε...

Γιωργάκη στούς πελάτες μας δεν κρατάμε κακία...έλα να πάρεις την αποδειξούλα σου σαν καλός πελάτης που είσαι στις 6 η ώρα από το Δημαρχείο στο Χαιδάρι.. στον 2 όροφό θα είμαστε,μην αργήσεις...έλα μην ντρέπεσαι..πές πως είναι απόκριες και πάς σε πάρτυ μπάλ μασκέ...χα χα χα...ΠΕΛΑΤΗ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιωργάκη η "απόδειξη" για την τετραετία 2011-2014 "εκδίδεται" σήμαρα στις 6 η ώρα στο Δημαρχείο του Χαιδαρίου..αν δεν επιθυμείς να την παραλάβεις τότε ουδέν λάθος αναγνωρίζεται από την απομάκρυνση του ταμείου..η επόμενη θα εκδοθεί κανονικα σε 4 χρόνια δηλαδή το 2014...χο χο χο...πελάτη!!!!!!!

Unknown είπε...

κανονική απόδειξη και πολιτικά "θεωρημένη" από τον κυριάρχο Δημότη...κάθε τέσσερα χρόνια...για καλούς πελάτες θα ισχύσει ειδική έκπτωση την επόμενη τετρετία γιωργάκη!!!!!

zarkadaki είπε...

re poso epernes apo ta H20 to boukali????????gia na kseroun mexri apo ta H2O ta epairnes LAMOGIO.......
kai merikoi kseoun....

Unknown είπε...

Ζαρκαδάκι μιας και ξύνεις πληγές και μιλάς για λαμόγια...μπορείς να μου πείς τι σχέση εχει ενα πυροσβεστικό που παραμένει ακίνητο ενώ στοίχισε 500 χιλιάδες ευρώ με τον καγιέν?..και αν κόστισε όσο τέσσερα ίδια πυροσβεστικά??ξέρεις τίποτα μιας και παραδίδεις μαθήματα διαφάνειας αγράμματε "πρύτανη"???...λαμόγιο, φιλλιπινέζα του καγιεν!!!!και αυτό δεν είναι τίποτα για αυτο ζαρκαδάκι μην ξύνεσαι στην ταμειακή επάνω γιατι θα σου κόβω συνέχεια "αποδείξεις" πελάτη!!!καλά σου έκανε και σου πήρε μέχρι και τις καρέκλες αγράμματε "μπαμπινιώτη" ο ενιαίος μέντορας σου..τώρα τράβα να του κουβαλήσεις τον χαρτοφύλακα,"ραγιά" του καγιεν!!!!!τελικά ο καγιέν στην ρουμανία πρέπει να έμαθε να του κουβαλούν την τσάντα απόφοτοι του δημοτικού με βλέψεις για αρχι αλλα τελικα ο ένας αντί για αρχί πήρε τα αρχι...α μού!!!

Υ.Γ Και παραμένει ακίνητο γιατί δεν υπάρχουν ανταλλάκτικά,εεε???τι ωραία πλασμένος ο αγγελικός "ενιαίος" κόσμος του καγιέν έιναι???δεν βρίσκεις μωρη ζαρκαδόφλώρα????..ένα ενα θα θα στα βγάζω αφού θέλεις μαθηματάκια διαφάνειας μόνιμε υποψήφιε-αιώνιε πελάτη,ζαρκαδάκι!!!!!

Unknown είπε...

Ρε γιωργάκη μιάς και μιλάς για εργασιακά περιθώρια και δινεις ρεσιτάλ εργοδοτικού συνδικαλισμόυ...και κρίνεις ποιός μπορεί να είναι στο εργασιακό περιθώριο σε μία εταιρεία.Μπορείς να μας πείς γιατί δεν έχεις γίνει ακόμη αρχί εσύ ο ευσυνείδητος και συνεπής εργαζόμένος???Δεν πειράζει αυτά να τα βλέπει ο κουμπαρούλης σου ο μάκης.Και αυτόν αντί για ευχαριστώ τον περνάς γεννές δεκατέσσερις...Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος!

Ανώνυμος είπε...

Η ταμειακή μηχανή του Αγάθη είσαι;
χο χο χο χο

Unknown είπε...

μωρή ανώνυμη πατσαβούρα το τρώγες το ψωμάκι μια χαρα και δεν άφηνες να πέσει τίποτα κάτω....και την τυρόπιτα λιγούρη και έπαιρνες και δεύτερη...οταν σε ταίζε ο μέντορας σου ο μπάτλερ σκάτα δεν μίλαγες..κανενα φρεσκο κούλουρι λεεί ο κουλουράς,λιγουράκο!!!!για τους αστακούς θα μας πείς τίποτα και για τον ταξιδιωτικό πράκτορα???η κάνεις μόκο???αλλλα για αυτο έτρωγες δυό δυο τις τυρόπιτες γιατι δεν σου έδινε αστακομακαρονάδα ο καγιέν!!!!λιγούρη!!!!χο χο χο!!!!πάρε να έχεις καραγκιοζάκο!!!!πολιτικέ καρπαζοεισπράκτορα!!!χα χα χα

Υ.Γ όταν σας ταίζαν λιγούρη σκατα με σκουλήκια,δεν μίλαγες!!!!όταν λίγδωσε το αντεράκι σου έβγαλές και γλώσσα!!!!ήσουν πειραματόζωο με αυτά που έτρωγες και απόκτησεις και γαστρονομικό κριτήριο!!!!ανοσία είχες πάθει,λιγούρη!!!!Χα χα!!!!πάρε και άλλη "απόδειξη" από την ταμειακή!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιωργάκη στην ορκομωσία δεν ήρθες,να πάρεις μια γεύση για την επόμενη που θα ορκιστείς!πλάκα σου κάνω,αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ!είσαι ο αρχηγός των μόνιμων υποψήφιων!ο ένας και μοναδικός!και το κάνεις μπαγασα με ένα στύλ!!!ταλεντάρα!έχεις το χάρισμα να μην εκλέγεσαι!ούτε τώρα που βγήκαν 20 δεν βγήκες, τότε πότε?
Μάλλον ΠΟΤΕ!!!!!!!ΧΟ ΧΟ ΧΟ!!!ΠΕΛΑΤΗ!!!

Υ.Γ. Σε βλέπω να μετακομίζεις στην θεσσαλονίκη για να εκλεγείς!αλλά ούτε εκεί μπορείς σε πρόλαβε ο καγιέν!!!!ΧΟ ΧΟ ΧΟ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

άρρωστε... πάρε βουτήματα μνημοσύνου από τον Αγάθη και πήγαινε να κλάψετε μαζί με τη dora-dora...
χο χο χο χο

Unknown είπε...

Ανώνυμη πατσαβούρα στην ντόρα έμεινες...ο Αντώνης είναι φίλος από τα παλια..πολύ παλιά,ΑΠΟ ΤΟ 1992 ΠΟΥ ΤΡΏΓΑΜΕ ΠΈΤΡΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΈΡΙ!!!!..τότε που εσύ τον έλεγες προδότη και ήσουν χειροκροτητής του Μητσοτάκη...τα ξέχασες λιγουράκο!!!πάντως οι αστακοί τελειώσαν και το οροφοδιαμέρισμα με την θέα έμεινε ξενοίκιαστο !!!!βολεύψου οπώς να είναι και το νου σου!!!!ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!!
Υ.Γ 1 ΠΑΛΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ...ΕΧΕΙΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝΤΩΝΗ..ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΥΨΕΙ ΓΙΑ ΚΡΑΣΑΚΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ!!!!ΠΑΛΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ!!!!ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Η ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ????

Υ.Γ.2 ΠΑΝΤΩΣ ΝΤΟΡΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ...ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΥΛΗ!!!!!

Unknown είπε...

Αστόν ρε μεγάλε,την τελευταία φορά που ψήφισε ΝΔ πρέπει να ήταν οντως το 1993 επί Μητσοτάκη.Εκτότε η τύχη του στα Νεοδημοκρατικά δρώμενα αγνοείτα!Εχεί βέβαια ένα σύντομο πέρασμα απο τον καρατζαφέρη και μετά φούΛ στη αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ!!!!αυτοι που τον ξέρουν έχουν να λένε γιατην πολιτική του σταθερότητα!!!!ρε γιωργάκη θα ξαναβάλεις την φωτογραφία του παπανδρεόυ πρώτη μούρη στο μπλόγκ η θα το παίξεις τώρα φανατίλα συριζαίος???