Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Συναυλία στον Άγιο Παντελεήμονα ! ! !


Συναυλία διοργανώνει το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, στο Ναό του Αγίου Παντελεήμονα, στην πλατεία Αττικής !

Όπου υπάρχει μισαλλοδοξία, η μουσική και η τέχνη γενικότερα, μπορεί να λειάνει τις διαφορές, δήλωσε ο πρόεδρος του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών Ιωάννης Μάνος !

Ακολούθως εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στο πρόσωπο του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου, που πήρε στα χέρια του το θέμα της συναυλίας στον Άγιο Παντελεήμονα και πρόσθεσε πως τη συναυλία αγκαλιάζει με το κύρος του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος θα βρεθεί στο Ναό του Αγίου Παντελεήμονα κοντά στους πολίτες χωρίς κανένα πρωτόκολλο.

Εμείς από αυτό εδώ το blog προτείνουμε, αφού αγαπούν τόσο πολύ τους λαθρομετανάστες και σέβονται τις διαφορετικότητές τους και το δικαίωμά τους να έχουν καταντήσει την πρωτεύουσα της χώρας μας, υπαίθριο ουρητήριο, να τους προσκαλέσουν στις αίθουσες του Μεγάρου Μουσικής, στις αίθουσες της Ιεράς Συνόδου της Αρχιεπισκοπής, στους Κήπους του Προεδρικού Μεγάρου και στη γειτονιά και τα ευρύχωρα (φαντάζομαι) διαμερίσματα, αυτουνού του Ιωάννη Μάνου...

Και όχι στις γειτονιές των Ελλήνων πολιτών που ιδροκώπησαν και στερήθηκαν μια ολόκληρη ζωή για να αγοράσουν ένα διαμερισματάκι 70 τετραγωνικών, που τώρα το χαρίζουν και δεν το παίρνει κανένας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: