Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Αύριο στα ΕΛ.ΠΕ. ψηφίζουμε !



Ή υψώνουμε ανάστημα ή υψώνουμε κομματικά λάβαρα !

Δικό μας το στοίχημα, δική μας η επιλογή, δικές μας και οι συνέπειες !


Γεώργιος Μπενέας

ΕΝΙΑΙΑ-ΕΝΩΤΙΚΗ Σ.Κ.


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΔΙΓΛΩΣΙΑ!!!ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΥΨΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΛΑΒΑΡΑ ΒΛ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΣΗ (ΧΑΙΔΑΡΙ) ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΒΛΕΠΕ ΠΣΕΕΠ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ!!!ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

TI EGINE RE PRASINA LAMOGIA APILITE TOYS NEOYS EAN DEN SAS PSIFISOUN OTI TO NEO SWMATEIO THA KANEI ATOMIKES SYMBASEIS? NTROPH RE KOPRITES

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΠΑΠΑΤΖΑ..ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΑ ΑΛΛΟΘΙ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ...ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ!!!ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ,ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΞΑΝΘΟ" ΠΡΟΕΔΡΟ!!!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!!Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΑΚΟΜΗ Ο ΞΑΝΘΟΣ..ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

Εχουν πολυ πλακα οι ενιαιοι εχουν μπερδευτει νομίζουν οτι ειναι του Πέτρου και Παυλου...Ενιαιοι με ολιγον από ελκε του Αγ Αντρεα είναι!...χο χο χο!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ηλεκτρολογος της ΕΛΚΕ θα σας αλλαξει τα φωτα...

Ανώνυμος είπε...

KALA RE KSEMINATE DEN EXETE TO THAROS NA PARETE TOYS NEOYS THLEFONO KAI VALATE TON GRAMMATEA PASOK KAI THN GYNAIKA TOY NA PERNEI THLEFVNO TOYS NEOYS GIA NA SAS STHRIKSOYN?

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΚΕ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΟΙ ΧΑΙΔΑΡΙΩΤΕΣ!!!!!!!ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο μπατλερ θα δεν παρει κανενα τηλεφωνο??που χαθηκε αυτη η ψυχη???περασμενα μεγαλεια διηγωντας να κλαις!!!χα χα χα!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΛΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ , ΓΕΛΑ ΧΑΖΗ ΜΟΥ , ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΟΥ.

ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ!! ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

βολευψου τωρα που δεν βρηκες το δικο σου στο χαιδαρι και εχεις γινει οπως λεει και το ασμα του "κοσμου το περιγελο"!!!και αφου σου αρέσουν τα γελακια αφιερωμενο και το αλλο ασμα εμπλοτυτισμένο ως εξης "γελανε αποψε τα σκαλοπατια σου,γελαει απόψε το Δημαρχείο!!!!!"!!!!!!και που εισαι μην κοψεις να βγαινεις για καφεδακι στην πλατεία μαζι με τους μεντορες σου να σε βλεπουμε να μας φτιαχνεις την διαθεση!!!!!!χα χα χα!!!!!!