Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Καλούμε όλους του πολίτες που μας ψήφισαν, να ψηφίσουν τη δεύτερη Κυριακή κατά συνείδηση !


Ανακοίνωση

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Χαϊδαριώτες και Χαϊδαριώτισες, που με την ψήφο τους επέλεξαν τη δημοτική κίνηση «Πολίτες σε Δράση – Οικολόγοι Πράσινοι» και τον επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Ασπρογέρακα σε ποσοστό 10,5%.
Έτσι οι πολίτες του Χαϊδαρίου μας έδωσαν τη δυνατότητα να εκπροσωπηθούμε με δύο δημοτικούς συμβούλους στο δημοτικό συμβούλιο και να προβάλλουμε τις θέσεις μας και από μέσα με ισχύ.
Θα παλέψουμε με τους πολίτες του Χαϊδαρίου για να αντιμετωπίσουμε την ανεργία, τη φτώχεια και όλα τα προβλήματα που δημιουργεί η κρίση στην κοινωνία μας.
Παράλληλα δεσμευόμαστε ότι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να υπερασπιστούμε το περιβάλλον, τους ελεύθερους χώρους, την ακτή Σκαραμαγκά, το Ποικίλο όρος, το ΚΕΒΟΠ, και όλα τ’ άλλα ζητήματα, τοπικά και υπερτοπικά.
Καλούμε όλους του πολίτες που μας ψήφισαν, επειδή θεωρούμε ότι είναι υπεύθυνοι πολίτες που δεν καθοδηγούνται και δεν ποδηγετούνται, να ψηφίσουν τη δεύτερη Κυριακή κατά συνείδηση, έχοντας στο μυαλό τους ότι τα κόμματα που στηρίζουν τους δύο υποψήφιους δημάρχους είναι υπεύθυνα για την άσχημη κατάσταση της χώρας, είναι εκείνα που μας οδήγησαν στο Μνημόνιο και εκτελούν τις επιταγές του, με συνέπειες την κρίση, τη φτώχεια και την ανεργία και τέλος είναι εκείνα που διόγκωσαν τα προβλήματα της πόλης μας με τους δημάρχους που είχαν και έχουν επιλέξει και τις αποφάσεις που αυτοί έχουν πάρει.
Χαϊδαριώτες και Χαϊδαριώτισες, είμαστε στην αρχή μιας νέας πορείας.
Είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε, να συμμετάσχουμε, να δράσουμε, όπως πάντα.

Πολίτες σε Δράση – Οικολόγοι Πράσινοι

Δεν υπάρχουν σχόλια: