Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Ρε μπας και δεν ήθελε ο Τζίγγερ να φτιάξει γήπεδο ο Παναθηναϊκός;;;


Τι ήταν κι αυτό το σημερινό ! ! !

Ο Κωνσταντόπουλος του Συνασπισμού Πρόεδρος του Παναθηναϊκού ! ! !

Προσωπική επιλογή του Τζίγγερ ! ! !

Κι εμείς που έχουμε γίνει «πουτάνα» με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί η ομάδα είναι χωρίς γήπεδο;;;

Κι εμείς που έχουμε σιχαθεί την πολιτική και τους πολιτικούς;;;

Θα φάμε έναν πολιτικό στη μάπα και στον αθλητισμό ! ! !

Πρόεδρος της αγαπημένης μας ομάδας ο πρώην πρόεδρος του κόμματος που χαντάκωσε την ομάδα…

Τζίγγερ σε βλέπω στη Λεωφόρο μόνο… άντε και οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ… αν σπεύσουν σε βοήθεια…

Αλλά δικό σου ήταν και είναι το μαγαζί… και ότι θέλεις κάνεις…

Ο Παναθηναϊκός σου δεν έχει καμιά σχέση με τον Παναθηναϊκό μας…

Με τον Παναθηναϊκό του Wembley… όσους χρεωκοπημένους σαλιάρηδες εκείνης της εποχής κι αν μαζεύεις γύρω σου… για να μας χρυσώσεις το χάπι…

Άντε χάσου… για να μη πω τίποτα χειρότερο, ευθαρσώς και επισήμως από τούτο εδώ το blog ! ! !

Οι δηλώσεις του νέου προέδρου, που μπέρδευε τον Παναθηναϊκό με τον Συνασπισμό...

«Να σας ευχαριστήσω που είσαστε σήμερα εδώ. Εξέφρασα τις απόψεις που με διακατέχουν σε όλους τους μετόχους. Για εμένα είναι δέσμευση ευθύνης και πρόκληση προσφοράς η ανάληψη της προεδρίας του Παναθηναϊκού.
Το ποδόσφαιρο αποτελεί μέρος της κοινωνίας. Βρίσκεται σε συνεχή αλληλεπίδραση με όλο τον κόσμο της χώρας. Ελπίζω η συμμετοχή μου στα κοινά του Παναθηναϊκού να έχει συμβολή και στην γενικότερη αναδημιουργία της χώρας.
Ως μια τέτοια ευκαιρία βλέπω και τη συγκεκριμένη πρόκληση. Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να διασφαλιστεί η συλλογικότητα και η ενότητα.
Κανείς δεν περισσεύει στον Παναθηναϊκό. Μόνο με αυτές τις προϋποθέσεις θα συνεχίσει ο Παναθηναϊκός. Με ιδιαίτερη συναίσθηση ευθύνης που έχει η θέση που ανέλαβα θέλω να διατυπώσω την άποψη, ότι οι επιτυχίες του Συνασπισμού (σ.σ. μπερδεύτηκε και το διόρθωσε σε Παναθηναϊκού) πρέπει να συνεχιστούν με κοινή προσπάθεια και τη συμβολή όλων.
Με αυτόν τον τρόπο θα δώσουν τη δύναμη που θα κάνουν τον Παναθηναϊκό πρώτο σε όλα. Δηλαδή, να έχει σε όλους τους τομείς πλεονεκτήματα σε σχέση με τους αντιπάλους του.
Εγώ είμαι στη διάθεση όλων με καθημερινή συμβολή. Κατά το Δ.Σ. ανακοίνωσα πως θα επιδιώξω να μιλήσω με όλους τους μετόχους. Αυτό που μετράει είναι όλα να κατατίθενται ανοιχτά με ειλικρίνεια. Αυτή η κίνηση, το να συναντηθώ δηλαδή με όλους τους μετόχους, είναι στα άμεσα πλάνα μου.
Είμαι Παναθηναϊκός από τα παιδικά μου χρόνια. Παρακολουθώ το τι συμβαίνει στην ομάδα και είμαι ενημερωμένος. Ασχολήθηκα συστηματικά με θέματα που άπτονται του αθλητισμού όταν ασκούσα ενεργά το λειτούργημα της δικηγορίας. Το ποδόσφαιρο ως μέρος της ελληνικής κοινωνίας αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα και χρειάζεται συλλογική προσπάθεια για να λυθούν.
Οι πόρτες είναι ανοιχτές για συζήτηση. Θα εκπροσωπώ θεσμικά τον Παναθηναϊκό όπου κρίνεται σημαντικό. Εκείνο που ενδιαφέρει τους πάντες είναι να υπάρχει κλίμα δημιουργικής ευφορίας. Προς αυτή την κατεύθυνση οφείλουμε να συμβάλλουμε. Είναι ψηλά ο πήχης. Ψηλά όμως είναι και ο πήχης των απαιτήσεων.
Φαίνεται ότι έχω ασχοληθεί με την πολιτική. Θα το καταλάβατε και προηγουμένως.
Στην Ελλάδα λένε πως είσαι ό,τι δηλώσεις. Πρέπει να μάθουμε να λέμε αυτό που πραγματικά είμαστε. Είμαι φίλαθλος. Θα ήμουν υπερφίαλος να έλεγα πως είμαι έτοιμος να παίξω στην πρώτη γραμμή.
Πιστεύω πως θα προσαρμοστώ γρήγορα στη νέα μου θέση, λόγω των εξαιρετικά ικανών συνεργατών που έχω δίπλα μου. Νομίζω ότι η υπόθεση του νέου γηπέδου έχει φτάσει σε ένα σημείο ώριμο, όπου όλες οι πλευρές οφείλουν να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους. Θα ασχοληθώ με αυτό το θέμα.
Αντέχω στην κριτική και στην αντίρρηση, αρκεί να γίνεται καλόπιστα με σκοπό τη συλλογική βελτίωση. Η υπόθεση είναι συλλογική για τους μετόχους, αλλά και των δημοσιογράφων. Έτσι πρέπει να την αντιμετωπίσετε και εσείς οι δημοσιογράφοι γιατί είναι ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνικής μας ζωής».

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε λιγότερο από μια ώρα το Δ.Σ. ενέκρινε την πρόταση του Γιάννη Βαρδινογιάννη και αμέσως μετά ο νέος πρόεδρος παρουσιάστηκε από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ στους εκπροσώπους του Τύπου. Με μια δήλωση που παρέπεμπε σε πολιτική ομιλία και μπερδεύοντας δύο φορές τον Παναθηναϊκό με τον Συνασπισμό, ο κ. Κωσταντόπουλος δήλωσε:

«Στο Δ.Σ. εξέφρασα τις απόψεις που πιστεύω ότι διακατέχουν όλους τους μετόχους και τους συμβούλους. Αυτή η πρόταση αποτελεί δέσμευση ευθύνης και προσφοράς. Ο αθλητισμός αποτελεί σημαντικό τομέα της κοινωνία των πολιτών και βρίσκεται σε διαρκή αλληλεπίδραση με τον υπόλοιπη κοινωνική ζωή της χώρας. Σε μια τέτοια εποχή λοιπόν και η εξυγίανση του ποδοσφαίρου είναι συμβολή στη χώρα.

Την πρόταση την αντιλαμβάνομαι ως θέληση του Παναθηναϊκού για αναδημιουργία σ’ όλους τους τομείς του αθλητισμού και γι αυτό την αποδέχτηκα. Με ενδιαφέρει η συλλογικότητα και η ενότητα. Κανείς δεν περισσεύει.

Με συναίσθηση ευθύνης θέλω να διατυπώσω την άποψη ότι η επιτυχίες που είχε ο Συνασπισμός (σ.σ. μπερδεύτηκε και το διόρθωσε Παναθηναϊκός) με την κατάκτηση του νταμπλ πρέπει να συνεχιστούν με σκληρή δουλειά. Εγώ αποδεχόμενος την πρόταση, είμαι στη διάθεση όλων με καθημερινή συμβολή. Θέλω ο Παναθηναϊκός να είναι το σωματείο που θα κάνει τη διαφορά σε όλα τα επίπεδα. Οι φίλαθλοι θέλουν να βλέπουν και να χαίρονται μία τέτοια ομάδα.

Ήδη κατά την συνεδρίαση ανακοίνωσα ότι θα μιλήσω με όλους τους μετόχους, θα ζητήσω προτάσεις, ιδέες, προβληματισμούς, να ακούσω, να συζητηθούν όλα ανοιχτά και να υπάρχει η δημιουργική σύνθεση. Όλα να κατατίθενται με διαφάνεια. Είναι προγραμματισμένη αυτή η κίνηση.

Είμαι Παναθηναϊκός από παιδί, παρακολουθώ, είμαι ενημερωμένος. Ασχολήθηκα στη Βουλή συστηματικά με θέματα του αθλητισμού όπως το ντόπινγκ, η βία, η διαιτησία. Έχω συνεργαστεί με αθλητές, γνωρίζω ότι ως μέρος της ελληνικής κοινωνίας έχουν πολλά προβλήματα. Για αυτά τα προβλήματα πρέπει να υπάρξουν προσπάθειες.

Μία από τις αρμοδιότητες που θα έχω είναι η θεσμική εκπροσώπηση σε τομείς που έχουν πολύ μεγάλη σημασία. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θέλουν ομάδα με κύρος που θα τους δίνει την χαρά ενός ποδοσφαίρου αξιοκρατικού και αξιόπιστου. Η υπόθεση του νέου γηπέδου είναι σε σημείο ώριμο και όλοι πρέπει να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους. Σαφώς και θα ασχοληθώ και με αυτό το πεδίο.

Φάνηκε ότι προέρχομαι από την πολιτική γιατί πήγα να μιλήσω για το κόμμα που ήμουν αρχηγός δύο φορές. Είσαι ότι δηλώσεις λένε στην Ελλάδα. Δεν είναι σωστό. Είσαι ότι είσαι. Η πραγματικότητα μετράει. Είμαι φίλαθλος, με ενδιαφέρει ο αθλητισμός.

Δεν είμαι έτοιμος να παίξω στην πρώτη γραμμή. Θέλω προσαρμογή. Υπολογίζω ότι αυτός ο χρόνος θα είναι συντομότερος χάρη στο γεγονός ότι συνεργάτες και άξια στελέχη του Παναθηναϊκού θα είναι δίπλα μου.

Έχω την ηλικία αυτή που μου επιτρέπει να είμαι ανοιχτός στην κριτική αρκεί να είναι καλόπιστη και να αποσκοπεί σε συλλογικούς στόχους. Κάθε αντίθετη άποψη είναι απολύτως σεβαστή και στο πεδίο της ζωής κρίνεται ο καθένας.

Ως νεαρός έπαιζα ποδόσφαιρο και έπαιζα στο διασχολικό, τότε είχαν ξεκινήσει κάποιοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Είναι φίλοι μου κάποιοι παλαίμαχοι. Ο Παναθηναϊκός έχει άρτιους παίκτες και πολύ δυνατή ομάδα».

Ανώνυμος είπε...

Σε μία εποχή που ο Έλληνας ακούει τη λέξη «πολιτικός» και βγάζει σπυριά (για να μην πω σιχτιρίζει ότι έχει και δεν έχει) ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΠΑΕ επέλεξε για την προεδρεία της ομάδας ένα πολιτικό πρόσωπο, έναν πρώην αρχηγό κόμματος (το οποίο υπενθυμίζω τα τελευταία χρόνια έχει βάλει ΝΑΡΚΕΣ πολλάκις στο θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού), έναν άνθρωπο παντελώς άσχετο με το ποδόσφαιρο και με το αντικείμενο γενικότερα, πλην της απλής φίλαθλης ιδιότητάς του.

Οκέι, από τους πολιτικούς «μπουμπούκια» που κατά καιρούς έχουν περάσει από τα έδρανα της ταλαίπωρης Βουλής μας, το όνομα του Νίκου Κωνσταντόπουλου είναι από τα λιγοστά -ενδεχομένως- που συνοδεύονται με καλά σχόλια, καθώς κουβαλάει πίσω του τη φήμη του «άσπιλου» και του καθωσπρέπει τύπου (γι’ αυτό άλλωστε το όνομά του είχε παίξει και για την Προεδρεία της Δημοκρατίας), όμως μέχρι εκεί...

Με συγχωρείτε πάρα πολύ, αλλά μπορεί να βρεθεί έστω ένας και να μου εξηγήσει με ποια κριτήρια επιλέχθηκε ο κύριος Κωνσταντόπουλος για την προεδρία του Παναθηναϊκού, όντας ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με το χώρο; Μπορεί κάποιος να απαντήσει στον κόσμο του Παναθηναϊκού πως κατέληξε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ σ’ αυτή την επιλογή; Ποιες θα είναι οι αρμοδιότητες, ο ρόλος του, η δουλειά του στην ομάδα;

Από τη στιγμή που όλο το κομμάτι του ποδοσφαιρικού τμήματος το «τρέχει» εδώ και καιρό ο Δημήτρης Γόντικας (με τις υπερενισχυμένες αρμοδιότητες που πήρε από το ΔΣ) μαζί με τον Κάρλος Φρέιτας και τον Νίκο Νιόπλια, ποιόν ρόλο θα αναλάβει ο κύριος Κωνσταντόπουλος στην ομάδα; Μήπως θα ενασχοληθεί (ως δικηγόρος) με το κυβερνητικό, δηλαδή την ΕΠΟ και τη Superleague μαζί με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος έδειξε -από χθες- πως σκοπεύει να μπει ενεργά στα κοινά της λίγκας;

Ο ίδιος στην πρώτη του συνέντευξη-παρουσίαση άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να εμπλακεί και μ’ αυτόν τον χώρο για να τον βοηθήσει να «καθαρίσει». Θα έχει λοιπόν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την πρώτη έξοδό του από τον... πάγκο (ο ίδιος είπε πως δεν είναι «ενδεκαδάτος» ακόμη και πως θέλει ένα μικρό διάστημα προσαρμογής) και την παρουσία του στην πρώτη «μάχη» της Superleague.

Στον «θαυμαστό» του ελληνικού ποδοσφαίρου, εκεί που χάνει η μάνα το... παιδί και το παιδί τη μάνα. Ελπίζω πάντως όταν θα πέφτουν τα μπινελίκια... σύννεφο στη λίγκα, ο ίδιος να μην περιμένει να πάρει το λόγο από τον... Πρόεδρο της Βουλής για να απαντήσει.

Θα είναι πραγματικά πολύ μεγάλο «στοίχημα» για τον ίδιο να βρει την άκρη και να προασπίσει τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού, όταν οι περισσότεροι στο παρασκήνιο θα προσπαθήσουν να τον... καταπιούν αμάσητο.

Κι επιμένω! Ποιες θα είναι ακριβώς οι αρμοδιότητές του; Διότι στη σημερινή παρουσίαση αυτό ποτέ δεν διευκρινίστηκε, ισχυροποιώντας τις απόψεις πως ο ρόλος του θα είναι απλώς... διακοσμητικός.

Για να εξηγούμαστε. Σέβομαι απόλυτα το έργο, το παρελθόν και την αντιδικτατορική δράση του κυρίου Νίκου Κωνσταντόπουλου, ο οποίος επαναλαμβάνω είναι ένα καθ’ όλα σεβαστό πρόσωπο. Θα χρειαστεί όμως πολύ κόπο και πολύ προσπάθεια να «πείσει» ότι το... έχει, ότι θα κάνει όντως τη διαφορά σ’ αυτόν τον ρόλο που ανέλαβε.

Αν τα καταφέρει, μαγκιά του και θα είμαι ο πρώτος που θα του το αναγνωρίσει... Όμως το ντεμπούτο του κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικό ήταν...

Πολιτικά λόγια σαν μίνι-αγόρευση στη Βουλή για το ασφαλιστικό, μία τρομερή ατάκα (που έδειχνε το άγχος του και το ψάρωμά του) πως «είμαστε όλοι φίλοι του Συνασπ... ε, του Παναθηναϊκού» και υποσχέσεις για ενότητα και ομαδικότητα. Κοινώς, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι με τον Τζίγκερ πρέπει να είσαι πάντοτε έτοιμος για όλα στην παναθηναϊκή επικαιρότητα. Ο άνθρωπος είναι αστείρευτος σε... ιδέες. Για να καταλάβει κανείς: Στην προσπάθειά του για να βρει πρόεδρο, θα μπορούσε να βάλει μέχρι και τον Κόκκαλη, αλλά τον πρόλαβε στην στροφή ο Μαρινάκης. Τελικά, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης κατάφερε με την επιλογή του κατά τα άλλα συμπαθή σε κάποιους (αλλά μακριά από εμάς) Νίκου Κωνσταντόπουλου, να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό. Στο υποθετικό σενάριο να κοιταζόταν πριν λίγες μέρες στον καθρέφτη και να αναρωτιόταν «ποιον να βάλω;», η απάντηση «Κωνσταντόπουλος» δεν θα έπαιζε με την καμία. Κι όμως το είδαμε κι αυτό και ποιος ξέρει τι άλλο έχουμε να δούμε.


Αν ο Τζίγκερ αισθάνεται δικαιωμένος που τον νέο πρόεδρο του... Συνασπισμού θα τον κάνει βιντεάκι ο Θέμος στο ΟΛΑ είναι δικό του θέμα. Να παίζει άλλο με τον κόσμο του Παναθηναϊκού και να κάνει την πλάκα του δεν το θέλει ούτε ο Θεός ο ίδιος. Καιρός λοιπόν να κοπούν τα αστεία. Και δεν το λέω εγώ αυτό, που στην τελική δεν μου πέφτει και λόγος. Το λέει στην πλειοψηφία του ο λαός του Παναθηναϊκού κι αυτό το βλέπουν και οι τυφλοί.


Μέχρι το μεσημέρι πίστευα ότι ο Βαρδινογιάννης πουλούσε τρέλα και δεν ήθελε να πουλήσει. Μάλλον, έκανα λάθος διαπίστωση. Μάλλον ο άνθρωπος ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ να του πάρουν την ΠΑΕ και το κάνει με κάθε τρόπο. Άλλη λογική εξήγηση στη συμπεριφορά του δεν μπορώ να βρω. Ας του κάνουν λοιπόν τη χάρη να του δώσουν όσα θέλει, να πάει στην ευχή του Θεού γιατί και η κοροϊδία έχει όρια.


Ο νέος πρόεδρος, έλεγε το περιβάλλον του Τζίγκερ, ότι θα είναι κοινής αποδοχής. Πόσοι ψηφίζουν Συνασπισμό δεν μας είπε μόνο για να δούμε για τι κοινό μιλάμε. Αν και από εκεί νύχτα έφυγε. Όπως και το '74 από το ΠΑΣΟΚ χωρίς αυτά να είναι και τα μοναδικά του highlights στην πολιτική του καριέρα, που ουδόλως βέβαια απασχολεί τους Παναθηναϊκούς.


Όσο για τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά. Στην ερώτηση για τον αγαπημένο του παίκτη ακόμη περιμένουμε την απάντηση. Καλό θα είναι λοιπόν την Πέμπτη που θα πάει στην προπόνηση να φοράνε τις εμφανίσεις με τα ονόματα οι παίκτες για να φαίνεται ποιος είναι ποιος. Μην γίνει του... Συνασπισμού πάλι και γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.


Για να μην παρεξηγηθώ επαναλαμβάνω ότι το θέμα δεν είναι ο Κωνσταντόπουλος και δεν μας φταίει σε τίποτα ο άνθρωπος. Ούτε με ενδιαφέρει τι έχει κάνει στον πολιτικό στίβο, αφού εδώ μιλάμε για μπάλα, άρα καμιά δουλειά δεν έχει η πολιτική. Το ζήτημα είναι να δούμε που την πηγαίνει ο Τζίγκερ τη δουλειά μπας και βγει καμιά άκρη.


Είναι προφανές ότι η επιλογή έγινε με σκοπό να σπρωχτεί (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) το θέμα του γηπέδου καθώς λογικά εκεί θα έχει κάποια καλή άκρη ο νέος πρόεδρος. Άλλο λόγο δεν μπορώ να σκεφτώ, αδυνατώντας να ακολουθήσω τον ειρμό της σκέψης του μεγαλομετόχου. Είναι επίσης προφανές ότι ο Βαρδινογιάννης σκοπεύει (αν δεν φύγει) να αναλάβει τα... υπόλοιπα, δηλαδή αποδυτήρια, εκπροσώπηση σε θεσμικά όργανα, μεταγραφές κλπ. Τι τον μπλέκει τότε με όλα αυτά και τον καίει με το καλημέρα κανείς δεν μπορεί να καταλάβει. Τέλος πάντων, σε καλό να μας βγει, αν και όσο καλοπροαίρετα και να προσπαθήσει κανείς να το δει δεν γίνεται ρε παιδιά.


ΥΓ: Τυχαίο ότι ο Κωνσταντόπουλος είναι δικηγόρος του Σηφουνάκη στη δίκη κατά Βγενόπουλου; Δεν νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙΣ;;

Νίκος Κωνσταντόπουλος ο νέος πρόεδρος του Παναθηναικού ΜΑΣ!!
Ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας και καλείτε να αντιμετωπίσει όλους που μας περιμένουν στην γωνία. Μετά τους Φιλιππίδη και Μήτσου η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό και ο ευεργέτης μας αποφάσισε να ορίσει πρόεδρο έναν άνθρωπο άσχετο με το άθλημα και δηλωμένο γαύρο.

Μετά τους αεκτζήδες, ο Τζίγγερ είπε να πάει ένα βήμα παραπέρα και να βάλει και γαύρους μέσα στην παε. Τι άλλο θέλετε για να πειστείτε ότι οι καταραμένοι θέλουν να μας διαλύσουν;;

Ρε πούστηδες μας έχετε γαμήσει την καθημερινότητα!!

Σήμερα Τζίγγερ έβαλες ημερομηνία λήξης, πλέον ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ θέλετε, δεν θέλετε !
Ο κόσμος θα σας τελειώσει.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΣ... ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΑΡΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ
ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ 13 ΣΗΜΕΡΑ
ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ
Προεδρος ο ....ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ....Ποιος??
Οταν το ακουσα με επιασε νευρικο γελιο μετα η θλιψη γεμισε την ψυχη μου
Οντως θελουν να μας καταστρεψουν αδερφια!!
Ενας Απογονος για προεδρος του Παναθηναικου
Ενας Πολιτικος για προεδρος του Παναθηναικου
Ενας κορμορανος για προεδρος του Παναθηναικου
ΞΕΦΤΙΛΑ
ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ?
ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΑΦΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ?
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΛΟΙ
ΑΛΛΑ Η ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΣΑΣ
ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΤΥΦΛΟΣ ΕΧΕΙ ΝΙΩΣΕΙ ΠΛΕΟΝ
Yπογραφές και τα ονοματα όλων οσων συμμετειχαν σε αυτο το Δ.Σ
να μπουν σαν μνημείο κάπου και να στιγματισουν όλους οσους συμμετειχαν σημερα για παντα!

O ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Τότε που ο Κωνσταντόπουλος έβαζε εμπόδια στην κατασκευή του γηπέδου μας στο Γουδί

Μιλώντας για το θέμα της εγκατάστασης του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδί, είπε: «Είμαστε αντίθετοι στην τσιμεντοποίηση αυτού του πνεύμονα πρασίνου και επικαλέστηκε τις μελέτες της επιστημονικής ομάδας του ΕΜΠ υπό τον καθηγητή κ. Πολύζο.

Ο Παναθηναϊκός ένας μεγάλος και ιστορικός σύλλογος, θεμιτά διεκδικεί ένα γήπεδο, διότι δεν μπορεί να παίζει στο γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας, το οποίο εμφανίζει αυτό τον κορεσμό και αυτή την περαιτέρω επιβάρυνση της περιοχής. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις που θα συζητηθούν. Αυτές οι λύσεις πρέπει να ξεκινούν με αφετηρία την προστασία του περιβάλλοντος».

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ Ο ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ!!
Ανακοίνωσε τον πρόεδρο που θα ταράξει τις ισορροπίες και θα είναι κοινά αποδεκτός
Ύστερα ανακοίνωσε πως δεν θα καλύψει την ΑΜΚ των 15 εκατομμυρίων ευρώ και πως έχει πάρει ήδη δάνειο 5 μυρίων ευρώ και πως ενδέχεται να πάρει κι άλλο πριν τον Σεπτέμβριο. Δάνεια που θα χρεωθούν στην παε και όχι στον ίδιο που αποφασίζει να τα πάρει.
Μετά καλεί τους μετόχους να συνεισφέρουν μπαίνοντας στην ΑΜΚ, καλύπτοντας τις μαλακίες που έχει αρχίσει να κάνει..
Γόντικας, Φρέιτας, Κωνσταντόπουλος και έχουν ακόμη να δουν τα μάτια μας...

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος ήταν κόκκινος, πολύ κόκκινος από τα νιάτα του. Και είχε πάθος μέγα, μοναδικό. Η χούντα των συνταγματαρχών τον βρήκε επαναστατημένο και η μεταπολίτευση μαζί με τον Αντρέα. Δεν άντεξε όμως τα αρχηγικά του και στην πρώτη στροφή βρέθηκε απέναντι, να τον αντιμάχεται στις πολλές σοσιαλιστικές στροφές του. Ισως δεν συγχώρησε ποτέ τη διαγραφή, ίσως ένιωθε πως μπορούσε εκείνος να ηγηθεί του σοσιαλιστικού εγχειρήματος.
Ετσι τον είδαμε επί χρόνια να ασκεί μάχιμη δικηγορία, να υπερασπίζεται κοινωνικούς αγωνιστές, ακόμη και τους πιο παραβατικούς, να αρθρογραφεί και πάντα να παθιάζεται για τα δικαιώματα και τη Δημοκρατία. Κύλησαν τα χρόνια και εκεί στο 1989 νόμισε πως ήρθε ο καιρός να πάρει τη ρεβάνς. Στη μεγάλη δίκη τα έδωσε όλα, αναγορεύθηκε σε εθνικό εισαγγελέα, ήταν φορές σκληρός, αμείλικτος, δεν άφηνε περιθώρια παρερμηνειών. Ηλθε τότε κοντά με την άλλη μπάντα, «τα ΄φτιαξε» που λέει ο λαός με την άλλη παράταξη, ταυτίσθηκε εν τέλει με τους κατηγόρους. Κλονίσθηκε, όμως τότε, όπως ολόκληρη η Αριστερά. Η επιλογή τού Ειδικού Δικαστηρίου δεν ήταν η καλύτερη, αλλά ο κόκκινος πρόεδρος είχε πάθος, δεν μπορούσε πια να αλλάξει. Και αργότερα όταν έγινε αρχηγός του κόμματος της Αριστεράς βρέθηκε απέναντι στον άλλον πρόεδρο, στον διάδοχο του Ανδρέα. Πετροβολούσε τον Σημίτη κάθε τόσο, υπήρξε πρώτος αυτός κήρυκας του «αντιδιαπλεκόμενου» αγώνα, έφθασε να συμμαχήσει με τον Καραμανλή, συνέβαλε τα μέγιστα στην επικρατήσασα μετά το 2000 καραμανλική πλάνη. Είχε πάντα έναν καλό λόγο για τον Κώστα και τα ηγετικά του προσόντα. Εδωσε, πήρε, τα κατάφερε, ο Κώστας έγινε πρωθυπουργός, αλλά εκείνος δεν μπόρεσε να σηκώσει αριστερά πανιά, το πλοίο δεν πήγαινε.
Κάπως έτσι αμφισβητήθηκε, και οι σύντροφοί του στην πρώτη στροφή τον έριξαν στη θάλασσα, όπου έμεινε να παλεύει μόνος, ελπίζοντας στον Κώστα. Εκείνος όμως παρά τις υποσχέσεις δεν τον πρόσεξε. Δεν του έκανε το χατίρι. Προτίμησε τον Ηπειρώτη, τον φίλο του Ανδρέα, ελπίζοντας σε σχέσεις αγαθές με το αντίπαλο δέος. Δεν πέρασε τη μεγάλη πόρτα όπως ήλπιζε και έμεινε μόνος να τριγυρνά στα παλιά. Τις ερημιές ωστόσο δεν μπόρεσε να τις αντέξει. Και χθες ο κόκκινος πρόεδρος άλλαξε φανέλα και έγινε πράσινος πρόεδρος. Για να λυθούν όλες μας οι απορίες και κυρίως για να μάθουμε ότι ο κόκκινος πρόεδρος είχε κρυφό πάθος και με τον Παναθηναϊκό!

Ανώνυμος είπε...

Οργισμένες ήταν η αντιδράσεις των φίλων του Παναθηναϊκού στο άκουσμα πως ο Νίκος Κωνσταντόπουλος θα είναι ο άνθρωπος που θα διαδεχτεί τον Νικόλα Πατέρα στο προεδρικό θώκο του συλλόγου. Πλεόν οι φίλοι του Παναθηναϊκού, έχουν βάλει στο "στόχαστρο" και τον Παύλο Γιαννακόπουλο που ψήφισε υπέρ της λύσης Κωνσταντόπουλου.
Μερικά από τα πιο "light" post στα "πράσινα" φόρα δείχνουν την αντίδραση των οπαδών του Παναθηναϊκού και ήδη οι...
περισσότεροι ζητούν αποχή από τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν.
Διαβάστε μερικά χαρακτηριστικά σχόλια:
"ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ...
Πλεον το ποταμι οντως δεν γυριζει πισω.... Αν υπηρχαν καποιοι που να εδειναν στον Α/Α εστω μιση ψηφο λογω αμφιβολιας ή και φοβου για το αυριο ελπιζω να ανοιξουν τα στραβα τους και δουν τι γινεται." λέει ένας από τους φίλους των "πρασίνων", τον οποίο συμπληρώνει ο παρακάτω οπαδός λέγοντας:
"Πολιτικος για προεδρος στον Παναθηναικο????????????????? Ενας απο τα 300 λαμογια?????????????????????????
Ποσο πιο κατω?
Το βαρελι δεν εχει πατο επιτελους?????
Ειναι χοντρο το δουλεμα...μην μας ωθειτε στα ακρα".
Άλλοι απευθύνονται με αίσθημα οργής και προς τον Ανδρέα Βγενόπουλο τον οποίο καλούν να αποδείξει πως αγαπάει τον Παναθηναϊκό!
"ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ!!!ΑΝ ΠΟΝΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ!!".
Όσο για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, άπαντες συνεχίζουν να τηρούν μία επιθετική στάση και τονίζουν πως:
"Γιατι παιζει ετσι με τον Παναθηναικο μας? Γιατι μας κοροιδευει? Εφερε εναν τελειωμενο πρωην αποτυχημενο πολιτικο να κυβερνησει το μεγαλυτερο καραβι της χωρας.. Ειναι ποτε δυνατον? Διαβαστε πρωτες δηλωσεις, σαν να κανει προεκλογικη εκστρατεια.
Που θα φτασουμε? Δεν ξερω ποιοι πιστευουν και εμπιστευονται Πατερα-Βγενοπουλο αλλα μετα και απο την σημερινη ξεφτυλα δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλος δρομος.. Κανει οτι μπορει για να μας καταστρεψει. Ακουγα τοσες μερες για "προεδρο κοινης Παναθηναικης αποδοχης ανευ αμφισβητησης" και εσπαγα το κεφαλι μου να βρω καποιον πιθανο, ειλικρινα τετοιο ρεζιλικι δεν μπορεσα να το φανταστω
ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΡΕ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΚΟΡΜΟΡΑΝΩΝ.ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ "συ.ρι.ζ.α" ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ".

Ανώνυμος είπε...

Mια ζωη βαζελομαλακες θα ειστε γαμημενοι.
Αντε και με καραμανλη του χρονου προεδρο.
Eτσι καταντησατε τον παναθηναικο.
Μου αρεσει που ο προεδρος σας εχει απο χρονια στενες σχεσεις με τους Βαρδινογιαννιδες..
Αχ ρε κακομοιρε οπαδε του συνασπισμου, αυτον τον μαλακα ακουγες και χειροκροτουσες τοσα χρονια? αυτος που ελεγε πως ηταν στο πλευρο του εργαζομενου του μεροκαματιαρη?
Επινε καφεδακι με το κεφαλαιο κοροιδα,,,και σας χλευαζε οπως κανουν ολα τα λαμογια,,,λετε να ξεχωριζε αυτος? ολα τα γουρουνια ιδια μουρη εχουν,,,,
αλοιμονο στα ιδανικα μας....
Οσο για τους αγνους φιλαθλους του ΠΑΟ.....περαστικα σας

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ο τζιγγερ εβαλε τον κωνσταντοπουλο;
Γιατι οταν ετρεχε στα ραλυ, εχανε απο τον... ΚΥΡΚΟ!

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Πρέπει να είσαι λέρα για να κυβερνάς γαλέρα !

Ισπανική παροιμία

BENEAS GEORGIOS είπε...

Εμείς θα ξανά ασχοληθούμε με την εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ο Ολυμπιακός θα ξανά παίρνει τα Πρωταθλήματα…

Αυτά τα ολίγα… για τον ενθρονιστήριο λόγο Κωνσταντόπουλου ! ! !

Ανώνυμος είπε...

Ενας αριστερός πρόεδρος, θα δουλεύει για λογαριασμό ενός βιομηχάνου, δύο φαρμακοβιομηχάνων κι ενός μεγαλοτραπεζίτη!!!!!!!!!!!!!!