Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

PORCA MIZERIA ! ! !


Η ιδέα του πολυμετοχικού και ισχυρού Παναθηναϊκού που συγκέντρωσε τον ενθουσιασμό, τη συγκίνηση και την συναίνεση εκατομμυρίων πράσινων καρδιών, έλαβε ΤΕΛΟΣ πριν καλά-καλά υλοποιηθεί και πριν προλάβουν να σβήσουν το φώτα της γιορτής και να κοπάσουν οι ιαχές των πράσινων φιλάθλων για την κατάκτηση του φετινού DOUBLE !

Σωστά αρνείται ο Θ. Γιαννακόπουλος να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας με καθυστέρηση… τριάντα χρόνων και υπό τις παρούσες συνθήκες…

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη, που επιζητούσε άλλοθι για τα μίζερα χρόνια που διοίκησε την ομάδα, το πέτυχε με μαεστρία αυτά τα δύο χρόνια της… πολυμετοχικότητας και της ασυνεννοησίας !

Ο πόλεμος ανακοινώσεων των… μετόχων (;) μας επαναφέρει στη σκληρή πραγματικότητα, στις μέρες πριν από την ίδρυση της ΠΕΚ και πριν από το συλλαλητήριο της οργής που έγινε στις 13 Απριλίου 2008 στο Πεδίον του Άρεως !

PORCA MIZERIA ! ! ! Όπως θα έλεγαν και οι φίλοι μας οι Ιταλοί στις κινηματογραφικές ταινίες μιας άλλης εποχής !

Αυτή η τοποθέτησή μου, ίσως και να μη λέει κάτι σε όσους δεν έχουν παρακολουθήσει και τις άλλες δημόσιες τοποθετήσεις μου, που βρίσκονται όλες στην ετικέτα Παναθηναϊκός αυτού του blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια: