Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Ατέλειωτο λαϊκό ποτάμι στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ σήμερα στην Πλατεία Συντάγματος !

Ατέλειωτα τα μπλοκ των διαδηλωτών του ΠΑΜΕ που κατέφθαναν από κάθε γωνιά της Αθήνας έξω από τη Βουλή, παρά τις δικαστικές αποφάσεις κατά απεργών, τη λυσσώδη αντίσταση των γαλαζοπράσινων συνδικαλιστών στους χώρους δουλειάς και την παραπληροφόρηση των ελεγχόμενων ΜΜΕ !




Ήρθε το τέλος του μονοπωλίου της ΓΣΕΕ;

Ήρθε το τέλος των εκκολαπτόμενων Βουλευτών και Υπουργών από τις τάξεις της;

Ήρθε το τέλος του Κυβερνητικού συνδικαλισμού;

Ήρθε το τέλος μιας εποχής;



2 σχόλια:

BENEAS GEORGIOS είπε...

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΗ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΓΣΕΕ ! ! !

Απολαύστε τους ! ! !

Αρ. Πρωτ : …177… Ασπρόπυργος 19/04/10

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Την Παρασκευή 16/04/10 πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Συνεδρίαση του Δ.Σ. ΠΣΕΕΠ, κατόπιν του αιτήματος 9 μελών Δ.Σ. Το αίτημα αφορούσε την συμμετοχή σε 48ωρη απεργία στις 21 & 22 Απριλίου 2010.
Η θέση του Προεδρείου που αποτέλεσε πρόταση-εισήγηση στο Δ.Σ. είναι: όλοι συμφωνούμε ότι τα μέτρα της Κυβέρνησης στρέφονται κατά των εργαζομένων και γι΄αυτό τον λόγο απαιτείται συντονισμός δράσης μέσα από τα όργανα που οι ίδιοι οι εργαζόμενοι έχουν επιλέξει να εκπροσωπούνται, την Ομοσπονδία (ΠΟΕΠΔΧΒ), Εργατικά κέντρα και ΓΣΕΕ.
Το Δ.Σ. ΠΣΕΕΠ ενέκρινε κατά πλειοψηφία την μη συμμετοχή μας σε κινητοποιήσεις που δεν αφορούν την ΓΣΕΕ και τα Δευτεροβάθμια Σωματεία. Στην έκτακτη συνεδρίαση αποφασίσθηκε επίσης η συμμετοχή μας σε όποιες κινητοποιήσεις προκηρυχθούν από τα ανώτερα όργανα..........

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΧΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΘΕΟΦΙΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ


ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΤΟ ΓΚΡΙΖΟ ΤΟΠΙΟ ! ! !

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ...ΤΗΝ ΔΙΓΛΩΣΙΑ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ "ΔΗΘΕΝ" ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...

Δε χρειάζονται ιδιαίτερες αποδείξεις για να φανεί πόσο επικίνδυνοι είναι οι οπορτουνιστές για το εργατικό κίνημα. Δε χρειάζονται περισσότερες αποδείξεις για να φανεί ότι επί της ουσίας λειτούργησαν με την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ως παπαγαλάκια της προπαγάνδας του συστήματος. Κάποιοι "αριστεροί" αναλαμβάνουν το ρόλο του συνεργάτη του συστήματος, αναλαμβάνουν ανοιχτά πλέον να παίξουν το ρόλο του προβοκάτορα, του απεργοσπάστη και του εισαγγελέα, απέναντι σε αποφάσεις συμμετοχής στη 48ωρη απεργία που...

κήρυξαν τα συνδικάτα του ΠΑΜΕ.
Αυτό θα πει οπορτουνισμός. Τσάκισμα κάθε ριζοσπαστικοποίησης, μέγιστη υπηρεσία στο σύστημα και στον κομματικό συνδικαλισμό.
80 χρόνια αγώνες και θυσία όλα τα πουλήσανε για μια εταιρία...
Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης...στους απεργοσπαστικούς μηχανισμούς της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ.

http://www.typografeio.blogspot.comης