Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΣοσιαλΗστΡική διεθνής κερδοσκοπική συνομωσία;

Το θυμάστε το σύνθημα;;;

Αυτά που ήρθαν εννοούσε;;;

Ας μας πει τώρα ποιος είναι ο

Σοσιαλισμός και ποια η

Βαρβαρότητα ! ! !


«Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα»;

Ο πρόεδρος του ΔΝΤ σοσιαλιστής Ντομινίκ Στρος-Καν και ο πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς Γεώργιος Παπανδρέου, είναι οι πρωταγωνιστές των γεγονότων στο bra defer $ vs €

Εύχομαι να είναι λάθος η εκτίμησή μου, αλλά είναι αυτή !

Και κάτι ακόμα !
Εάν οι προηγούμενοι παρέδωσαν την εξουσία όπως την παρέδωσαν… οι σημερινοί θα φυγαδευτούν από τη χώρα νύχτα ! ! !

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φόβους ότι η Ελλάδα μέσω Δ.Ν.Τ. πηγαίνει σε αποκλειστικά αγγλοαμερικάνικη επιρροή εκφράζει η Μόσχα αναφέρουν οι ανταποκριτές.

Η πορεία αυτή συνιστά «αποσταθεροποίηση» για τη χώρα μέλος της Ε.Ε. και του ευρώ, που πραξικοπηματικά οδηγεί σε μεγάλη τροποποίηση του ισοζυγίου των συμμαχιών της.

Η πρωτοφανής εξέλιξη των οικονομικών πραγμάτων είναι για τους ρώσους «ανεξήγητη» .

«Η Ελλάδα αντιμετωπίζει συστημικό οικονομικό πρόβλημα, αλλά όχι σε αυτή την έκταση που να δικαιολογεί αυτές τις εξελίξεις» δήλωσαν αρμόδιοι ρωσικοί κύκλοι.

Είναι φανερό ότι η σκοπούμενη χρεοκοπία με την ανάληψη των οικονομικών της χώρας, ας μη γελιόμαστε, απ’ την παγκόσμια τράπεζα αποτελεί διπλωματικό ζήτημα πρώτης γραμμής καθώς σηματοδοτεί ουσιαστική αλλαγή των συμμαχιών της πατρίδας μας.

Η προδοτική σκευωρία της κυβέρνησης ανδρεικέλων των ΗΠΑ σε σύμπραξη με την ΑΛΗΤ των τραπεζών έχει τεράστιες διεθνείς προεκτάσεις.

Πέρα από τις ρωσικές ενστάσεις είναι φανερό πως οι γερμανοί θα προτιμούσαν να βρεθούμε εκτός ευρωζώνης και Ε.Ε. αν γίνεται.

Το ότι δε μιλάνε ευθέως αποτελεί μέρος της συνολικής διπλωματικής στρατηγικής που ακολουθεί το Βερολίνο να αποφεύγει πάντα, ακόμη την ευθεία κόντρα με τους “συμμάχους”.

Με τον αμερικάνο ΓΑΜΑΠ στο κουμάντο μαζί με το ΔΝΤ η χώρα μας έγινε ωρολογιακή βόμβα των ΗΠΑ στους κόλπους της Ευρώπης.

Δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα πιάσει ο εκβιασμός και θα υπάρξει ομοφωνία στην ευροωομάδα ώστε να προχωρήσει ο διμερής δανεισμός από ευρωπαϊκές χώρες.