Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

All Star Φιέστα από τον Παναθηναϊκό !


Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι όλες οι διαθέσιμες προσκλήσεις για τη Φιέστα Πρωταθλήματος 2010 εξαντλήθηκαν από όλα τα σημεία διάθεσης ! ! !


Ευχαριστούμε τα κορίτσια της μπουτίκ του Περιστερίου (Σαρανταπόρου 52 τηλ. 210-5770100) για τις προσκλήσεις του επι-δεξιου (ψάλτη) !

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες της φιέστας που διοργανώνει το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής στο Ολυμπιακό Στάδιο για να γιορτάσει την κατάκτηση του νταμπλ.
Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και όσοι προμηθευθούν τις προσκλήσεις οι οποίες διατίθενται από τις μπουτίκ του συλλόγου και από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της «πράσινης» φιέστας:
* Οι πύλες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 17:30. Στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, αλλά και να προμηθευτούν τη φανέλα με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό ειδικά για το νταμπλ.
* Οι δραστηριότητες εντός αγωνιστικού χώρου θα ξεκινήσουν στις 19:30 με τη βράβευση του Τζιμπρίλ Σισέ, ως πρώτου σκόρερ του Πρωταθλήματος.
* Θα ακολουθήσει φιλικός αγώνας μεταξύ δύο μικτών ομάδων που θα αποτελούνται από τους ποδοσφαιριστές της νταμπλούχου ομάδας 2009-10 και από Παναθηναϊκούς All Stars. Εκλέκτορας των All Stars θα είναι ο A΄ Αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, κ. Αντώνης Αντωνιάδης.
Μίμης Δομάζος και Γιώργος Καραγκούνης επέλεξαν τους παίκτες που θα αποτελούν τις ομάδες τους στο διάρκειας 40 λεπτών διπλό - αποθέωση. Σαραβάκος και Βαζέχα θα φορέσουν και πάλι τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια, ώστε να αντιμετωπίσουν τον... killer της φετινής επίθεση του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ.
Ο γάλλος σούπερ σταρ θα είναι στην ίδια ομάδα (άσπροι) με τους Τζόρβα, Οικονομόπουλο, Γκαλίνοβιτς, Βονόρτα, Βύντρα, Καντέ, Σεϊταρίδη, Δάρλα, Μπιάρσμιρ, Πατσιαβούρα, Αθανασόπουλο, Σιμάο, Μαραγκό, Κλέιτον, Λιβαθηνό, Μαρίνο, Αντωνίου, Λέτο, Σαλπιγγίδη, Ρουκάβινα, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Ρότσα.
Αντίθετα, οι παίκτες (πράσινοι) που επέλεξε ο Γιώργος Καραγκούνης είναι οι Καρνέζης, Κωνσταντίνου, Βάντσικ, Ταράσης, Σαριέγκι, Αποστολάκης, Χένρικσεν Σπυρόπουλος, Γκάμπριελ, Καψής, Γονιός, Ζάετς, Νίνης, Κατσουράνης, Φραντζέσκος, Φυλακούρης, Νιόπλιας, Μαρίνος, Μαυρίδης, Πετρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Βαζέχα και Σαραβάκος.
* Μετά τη λήξη του αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί σε δύο ημίχρονα των 20 λεπτών, θα γίνει η απονομή του Κυπέλλου του Πρωταθλητή στην ομάδα.
* Την εντυπωσιακά σχεδιασμένη είσοδο και παρουσίαση ποδοσφαιριστών και τεχνικού επιτελείου θα συνοδεύσουν ειδικά βίντεο με αναφορές στην πορεία της ομάδας.
* Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ο γύρος του θριάμβου, ενώ στο τέλος θα μοιραστούν στις κερκίδες δώρα όπως μπάλες και φανέλες υπογεγραμμένες από όλα τα αστέρια της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: