Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ


Πραγματοποιείται κάθε χρόνο και στοχεύει στην αξιολόγηση των μαθητών όλου του νομού, στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών. Οι καλύτεροι από κάθε κατηγορία βραβεύονται με επαίνους και δώρα.
Αποτελεί θεσμό για το νομό Μεσσηνίας και πραγματοποιείται στη Μεσσήνη κάθε χρόνο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές από το νομό Μεσσηνίας.


Για τις γνώσεις τους και τη δεξιοτεχνία τους στη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, διαγωνίσθηκαν 162 μαθητές από τη Μεσσηνία, στο διαγωνισμό πληροφορικής που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσήνη από τη σχολή «Αλγόριθμος».

Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά η σχολή πληροφορικής «Αλγόριθμος» διοργάνωσε μαθητικό διαγωνισμό πληροφορικής στον οποίο έλαβαν μέρος μαθητές του δημοτικού, του γυμνασίου και της Α΄ λυκείου. Οι μαθητές χωρίστηκαν σε κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία τους και διαγωνίσθηκαν σε εφαρμογές του ηλεκτρονικού υπολογιστή όπως εφαρμογή επεξεργασίας κειμένου, λογιστικά φύλλα και διαχείριση βάσεων δεδομένων. Οι μαθητές που διακρίθηκαν είναι οι εξής:
Ζωφέα Μαριάννα (Εύα)
Μπούγα Αγγελική (Άρις)
Αλεξάνδροβ Βλαδιμίρ (Καλαμάτα)
Μαλλιαρού Αναστασία (Λευκοχώρα)
Αλεξοπούλου Ευαγγελία (Μεσσήνη)
Μπούγας Παναγιώτης (Άρις)
Αποστολόπουλος Στέλιος (Μεσσήνη)
Αϊοανέϊ Φλωρεντίνα (Μεσσήνη)
Γεωργιοπούλου Μαρία (Μεσσήνη)
Τσάκο Εσμεράλντα (Καλαμάτα)
Αθανασόπουλος Γιώργος (Μεσσήνη)
Πλατάρου Μαρία (Μεσσήνη
)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προς τον ηληθιο Ανωνυμο κολημενο μα τα συνδικαλιστικα ΠΑΣΟΚΟ:
27/3/2010 09:24 ειχα γραψει:.....για το ρευμα στις ΒΕΑ.

Σημερα τα ξημερωματα 05:00 επεσε ολο το Διυληστηριο στις ΒΕΑ και οσοι γνωριζουν καταλαβαινουν τι εγινε.....εξαιτιας ολων αυτων που επρεπε να εχουν ηδη γινει και δεν εγινε ΤΙΠΟΤΑ....

Τι να σχολιασω τωρα για ολους αυτους τους ηλιθιους που τους ενδιαφερει μονο η εξουσια και ΟΧΙ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ...

ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ...ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ!!!!