Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Καθολική παράνοια…





Η Κατσέλη από το Ηράκλειο προαναγγέλλει μειώσεις μισθών και στον ιδιωτικό τομέα…

Ο Πάγγαλος από τη Ρόδο υποστηρίζει πως είναι αδιανόητες οι περικοπές και οι μειώσεις των μισθών στον ιδιωτικό τομέα…

Ο Παπακωνσταντίνου στη Βουλή βάζει τις φωνές στην Κατσέλη… «Τι κάνεις μωρή θα μας ρίξεις»… Φώναζαν τόσο δυνατά που έστειλαν έξω κλητήρα να τους πει να ηρεμήσουν για να μην ακούγονται στη συνεδρίαση…

Ο Παπουτσής από το Βήμα της Βουλής τα χώνει άγρια
και κάνει ρόμπα τον Υφυπουργό οικονομικών Φ. Σαχινίδη…

Ο Σαμαράς αναγνωρίζει και ευθύνες της προηγούμενης Κυβέρνησης για την κατάσταση της οικονομίας…
Αυτό μας έλειπε τώρα να απολογείται και να ζητάει συγνώμη για τους χειρισμούς του «μπουχέσα»…

Τα «όργανα» του Χρυσοχοΐδη επιτίθενται στον άνθρωπο «Σύμβολο» που αποκαθήλωσε τη «Σβάστικα» από τον Ιερό βράχο της Ακροπόλεως…

Ο Χρυσοχοΐδης σύρεται από τα γεγονότα σε δημόσια συγνώμη…

Η αγορά στο έλεος των κερδοσκόπων…
Όργιο στο εμπόριο υγρών καυσίμων, αλλά το πράσινο κράτος ΑΠΩΝ και ανήμπορο να βάλει τάξη στην αγορά…

Αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων στην Αμερικάνικη Βουλή των Αντιπροσώπων…
Δείτε πως αντιδρά ένα σοβαρό και υπεύθυνο κράτος στην Εξωτερική Πολιτική, όπως είναι η Τουρκία…

Τρώνε τα «ρεπό» των εργαζομένων στις ΒΕΕ των ΕΛΠΕ…
Μπάχαλο στην Ελευσίνα και παρακολουθείστε τον υποθετικό συλλογισμό* για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται…
Η Ελευσίνα μετά την κατάργηση του άρθρου 14, δικαιούται ότι και ο Ασπρόπυργος.
Τα μετράμε από εδώ, τα μετράμε από εκεί και είμαστε μείον τρία ρεπό κάθε εργαζόμενος…
Καμιά εξηνταριά ανά βάρδια, επί πέντε βάρδιες, επί τρία ρεπό, επί δύο χρόνια (2009 & 2010), επί πενήντα Ευρώ στην ξευτίλα το ρεπό και δεν είναι το μόνο θέμα με τα ρεπό, μας κάνουν στο περίπου, ένα εκατομμυριάκι Ευρώ…

Σε ποιες τσέπες θα καταλήξει;

Bonus στην εταιρεία, στους διευθυντές ή στους γαλαζοπράσινους συνδικαλιστές;;;

60Χ5=300Χ3=900Χ2=1800Χ50=90.000*

Τις καλημέρες μου ! ! !


17 σχόλια:

zarkadaki είπε...

re giwrgo ti 50 eyro...
drepesai na grapseis 150 eyro??

Ανώνυμος είπε...

μπενεα σοβαρευψου λιγο 2 χρονια οι κοκκινοι συνδικαλισταραδες της ενιαιας παρεας σου τι εκαναν?τιποτα...αλλα εσυ αυριο να τα πεις στο γενικο συμβουλιο...να γραψεις αλλη μια "ενδοξη" σελιδα στον ενιαιο εργοδοτικο συνδικαλισμο..οτι γραψει μπενεα δεν ξεγραφει..αυριο προβαρεις επισημα το ενιαιο εργοδοτικο κουστουμι σου...οτι λασπη κ να πετας γυρναει παντα στον εμπνευστη του,οι εργαζομενοι στις βεε ξερουν πολυ καλα ποιος τους κοροιδευε 2 χρονια!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΠΕΝΕΑ Ο ΚΑΓΙΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΔΗΘΕΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ?...ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ,ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΓΓΑΛΟΣ,ΜΠΕΝΕΑ....

Ανώνυμος είπε...

Απο το συνθημα "ΛΑΤΣΗ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΑ ΕΛΠΕ" το φωναζεις μπενεα γιατι υποθετω οτι νοσταλγησεις τις υπερογκες αμοιβες της πρωην πετρολα των 5000 ευρω και τις αυξησεις βασει βενεζουελας...για αυτο θα σας ξαναμαυρισουν οι εργαζομενοι στην ελευσινα...γιατι δεν θελουν να ξαναζησουν το καθεστως της πρωην πετρολα...Λιγο φρενο μπενεα σε αυτον τον συνδικαλιστικο κατηφορο σου δεν θα εβλαπτε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ...
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΡΕΠΟ, ΤΙ;;;;;
ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ 5ΘΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ;;;;;;;
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΦΕΤΟΣ;;;;;;;;
ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΣΟΙ ΠΗΡΑΝ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΗΛΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΜΗ.
ΑΠΟΨΗ: ΡΕ ΚΑΡΑΒΛΑΧΟΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ? ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΑΛΙ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΤΕΠΝΙΓΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΕ ΑΔΑΕΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΦΥΣΙΟΓΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΕΙΘΗΝΕΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΕΠΑΝΔΡΩΝΑΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΡΗΜΩΝΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΘΡΩΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.
ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΟΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ Η ΔΙΕΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ 3 ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ?

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Νευρική κρίση στο ΠΑΣΟΚ - Κώστας Σκανδαλίδης κατά Γιώργου Παπανδρέου - Λίγο πριν την παραίτηση έφτασε ο υφυπουργός οικονομικών !!!

Σφοδρές συγκρούσεις στους κόλπους του κυβερνώντος κόμματος προκαλούν τα σκληρά μέτρα λιτότητας που ανακοινώθηκαν πρόσφατα. Μετά τη σύγκρουση Κατσέλη – Παπακωνσταντίνου με αφορμή τη ρύθμιση για τα φάρμακα, αλλά και... την επίθεση του Χ. Παπουτσή κατά του Φ. Σαχινίδη, ο Κώστας Σκανδαλίδης, με συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, βάλλει κατά του Γ. Παπανδρέου για τις πολιτικές του επιλογές.
O Κώστας Σκανδαλίδης αναφέρει πως “η πολιτική μας δεν έχει και πολλή σχέση με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Δεν έχει σχέση με το ΠΑΣΟΚ...”

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, λέει πως “στην ομιλία της Δευτέρας ένιωθα μια απόσταση να τον χωρίζει από την κυβέρνηση και το κόμμα του. Είναι δική του η ευθύνη για τις δομές, τις λειτουργίες και τις πρακτικές που επέβαλε ή ανέχθηκε. Επειγόντως" -συνεχίζει- "οφείλει να λειτουργήσει ως πρωθυπουργός και ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αλλάζοντας τα κακώς κείμενα”.

Στο μεταξύ, έντονη ήταν η φημολογία περί πρόθεσης του κ. Σαχινίδη να παραιτηθεί, μετά τη φραστική επίθεση που δέχθηκε από τον Χρήστο Παπουτσή. Ωστόσο, το Μέγαρο Μαξίμου διαψεύδει τις σχετικές φήμες, λέγοντας ότι στο γραφείο του Πρωθυπουργού δεν έφτασε καμία παραίτηση και αν έφτανε, δεν θα γινόταν αποδεκτή. Πάντως ο πρωθυπουργός, που βρίσκεται ήδη στο Παρίσι, είναι ενήμερος για την κατάσταση που επικρατεί στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος και φέρεται έντονα ενοχλημένος από τη στάση του Χ. Παπουτσή.

Ανώνυμος είπε...

Κυκλοφόρησε σαν «βρώμα» στις ΒΕΑ από «γνωστούς μηδενιστικούς κύκλους» και αφορά σκέψεις της διοίκησης για αλλαγή του οργανογράμματος, κάτι ανάλογο με ότι έγινε το 2005.Λένε, ότι με αφορμή τις πληρωτέες 3 ημέρες οφειλόμενα ρεπό , τα 12ωρα θα εξακολουθούν να υπάρχουν και να γίνονται για τα υπόλοιπα οφειλόμενα που προκύπτουν κάθε χρόνο. Διάθεση της διοίκησης είναι να παίρνονται οι ημέρες χωρίς αντικατάσταση (χωρίς 12ωρα) και με το όλο κλίμα των περικοπών που έχει διαμορφωθεί γενικότερα, θέλουν να πάρουν μέτρα. Έτσι λένε ότι σκέφτονται την δημιουργία 6ης βάρδιας που θα προκύψει από τις υπάρχουσες 5, χωρίς προσλήψεις και με ανάλογη μείωση πόστων. Θα δώσουν και το τυράκι με προαγωγές που θα προκύψουν από την αναδιανομή και τα κενά και μάλιστα λένε ότι για να γίνει πιο «ανώδυνα» θα γυρίσουν στην προ 2005 οργανωτική δομή ονομάζοντας τον Εργοδηγό «Συντονιστή Βάρδιας» κ.ο.κ για τις υπόλοιπες βαθμίδες. Οι ίδιοι «κύκλοι» αφήνουν να εννοηθεί ότι κάτι τέτοιο θα εφαρμοστεί «πιλοτικά» από τις ΒΕΑ, λόγω του ότι στις ΒΕΘ και ΒΕΕ γίνονται έργα αναβάθμισης και θα είναι έτοιμο το οργανόγραμμα να εφαρμοσθεί και εκεί , όταν αυτά ολοκληρωθούν.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΒΡΩΜΕΣ Αυτες ειναι οι συνηθισμενες ενιαιες βρωμες που στοχευουν να διημιουργησουν συγχυση στην βαρδια...υποκινητες ειναι γνωστοι "βαρωνοι" της ελκε και της βαρδιας που ξαναθυμηθηκαν την βαρδια μετα απο 2 χρονια αδρανειας στο σωματειο.Ξεχνανε και οι ιδιοι και τα κακης ποιοτητας παπαγαλακια τους οτι μειωση ποστων, ξεκινησε απο την εθελουσια εξοδο που προωθησαν με τον παππου που δεν προεβλεπε αντικατασταση με εργαζομενο αλλα καταργηση ποστου.Στις αντιδρασεις τοτε της ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ οι ενιαιοι αριβιστες ειπαν οτι δεν εχει δικαιωμα να πει το σωματειο σε καθε εργαζομενο να μεινει η να φυγει αναιρωντας ταυτοχρονα τον ρολο του σωματειου.Επισης η απωλεια των εργοδοτικων φιλων τους απο την δοικηση με την προσφατη απομποπη του μπατλερ εχει προκαλεσει πανικο με αποτελεσμα να λειτουργουν ως παπαγαλοι ψευδων ειδησεων προσπαθωντας να διατηρησουν τον κοσμο τους που διαρρει πλεον σε ενα σωματειο των εργαζομενων.Ειναι μεγαλος ο ενιαιος πανικος αλλα καλα κανουν και ανησυχουν γιατι τα εργοδοτικα τους ενιαια σχεδια θα βρουν τοιχο παλι....ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΗ ΕΝΤΑΣΗ ΠΥΡΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΝΙΑΙΩΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ" ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΙΟΝΙΩΝ....ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΜΕ ΕΝΙΑΙΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΣΙ...ΟΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΖΗΜΙΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΙΑΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ...Η ΕΝΙΑΙΑ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΠΑΡΕΟΚΡΑΤΙΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΕΛΟΣ.
Υ.Γ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΡΕΠΟ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΠΟ 2009-10 ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΣΚΕ- ΔΑΚΕ ΤΟ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ,ΕΛΚΕ,ΝΔΣΚ,Α.Μ. ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΟΥΧΟΥΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ.ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 2011, 126 ΜΕΡΕΣ ΡΕΠΟ ΓΙΑ ΒΕΑ ΚΑΙ ΒΕΕ,ΟΙ ΕΝΙΑΙΟΙ,ΟΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ",ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΡΕΠΟ 2009,2010?ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ??...ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΜΑΡΚΙΑΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Απλά θέλωνα διασταυρώσω τις βρώμες αυτές αν έχουν υπόσταση ή αν είναι κατευθυνόμενες ? Γι αυτό το βάζω σαν θέμα. Τίποτε περισσότερο...

Ανώνυμος είπε...

Τις βρωμιες και τις θολουρες τις ριχνουν οι ενιαιοι για να καλυψουν τις ευθυνες τους οι οποιες θα αποκαλυφθουν λιαν συντομως. Στα κλεμενα ρεπο της Ελευσινας του 2009 11 μηνες φταινε οι ενιαιοι και 1 μηνα φταινε οι γαλαζοπρασινοι που δεν το πηρανε χαμπαρι και καλα οτι καταργηθηκε το αρθρο 14.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 05.03.2010

(Αφορά τους Εργαζόμενους στις ΒΕΕ)

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Το τελευταίο διάστημα δεχόμαστε οχλήσεις από συναδέλφους εργαζόμενους στη βάρδια των ΒΕΕ ότι τους κόπηκαν από 3 Ρεπό για τα έτη 2009 & 2010, που προκύπτουν από την εφαρμογή της 5ης βάρδιας από την 01/01/2009.
Κατά πληροφορίες διαρρέεται από το σημερινό προεδρείο ότι τάχα την ευθύνη γι’ αυτό φέρει η προηγούμενη Διοίκηση του Σωματείου, που συμφώνησε με την εταιρία να κοπούν οι ημέρες-ρεπό.
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι καμιά συμφωνία δεν υπήρξε (αν έχουν πρακτικό να το εμφανίσουν) για κόψιμο ημερών ρεπό. Αντίθετα ισχύει στο ακέραιο ότι προβλέπει η ΕΣΣΕ. Τα ρεπό πρέπει να δοθούν κανονικά (από 01/01/2009 τα ρεπό είναι ίδια με των ΒΕΑ).
Αντί το σημερινό προεδρείο να αναλίσκεται με ψέματα και συκοφαντίες εναντίον του προηγούμενου προεδρείου, θα ήταν πιο χρήσιμοι για τους εργαζόμενους να απαιτήσουν από την εταιρία την άμεση εφαρμογή της ΕΣΣΕ. Και ως γνωστό η ΕΣΣΕ επέχει θέση Νόμου.
Αυτοί που με τη Δράση και τη Λειτουργία τους προκάλεσαν μεγάλη ζημιά στους εργαζόμενους των ΒΕΕ, κατά το παρελθόν, όταν οι ίδιοι ήταν διοίκηση (Εντάξεις προσωπικού – Άρθρο 14 – Μη εφαρμογή 5ης βάρδιας στις ΒΕΕ).
Αντί να ζητήσουν Δημόσια Συγνώμη, γιατί είναι ανεπαρκείς ως συνδικαλιστές, καλό θα ήταν να υπερασπισθούν τα κεκτημένα συμφέροντα των εργαζομένων, που το προηγούμενο προεδρείο εξασφάλισε με τις ΕΣΣΕ 2008-2009-2010.
Οι Συνάδελφοι της Ελευσίνας γνωρίζουν πολύ καλά τη Δράση του καθενός και όταν έρθει η ώρα θα αποφασίσουν ποιοι μπορούν να εκπροσωπήσουν καλύτερα τα συμφέροντά τους.

ΕΝΙΑΙΑ - ΕΝΩΤΙΚΗ Σ. Κ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ 6 ΒΑΡΔΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΑΝ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΛΚΕ ΔΗΛΑΔΗ "ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ" ΒΑΡΔΙΟΥΧΟΙ ΜΗ ΤΟ ΛΑΒΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΥΠΗΡΞΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡ...