Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Αφήστε τα κόλπα και δώστε τα ρεπό...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 05.03.2010
(Αφορά τους Εργαζόμενους στις ΒΕΕ)

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Το τελευταίο διάστημα δεχόμαστε οχλήσεις από συναδέλφους εργαζόμενους στη βάρδια των ΒΕΕ ότι τους κόπηκαν από 3 Ρεπό για τα έτη 2009 & 2010, που προκύπτουν από την εφαρμογή της 5ης βάρδιας από την 01/01/2009.
Κατά πληροφορίες διαρρέεται από το σημερινό προεδρείο ότι τάχα την ευθύνη γι’ αυτό φέρει η προηγούμενη Διοίκηση του Σωματείου, που συμφώνησε με την εταιρία να κοπούν οι ημέρες-ρεπό.
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι καμιά συμφωνία δεν υπήρξε (αν έχουν πρακτικό να το εμφανίσουν) για κόψιμο ημερών ρεπό. Αντίθετα ισχύει στο ακέραιο ότι προβλέπει η ΕΣΣΕ. Τα ρεπό πρέπει να δοθούν κανονικά (από 01/01/2009 τα ρεπό είναι ίδια με των ΒΕΑ).
Αντί το σημερινό προεδρείο να αναλίσκεται με ψέματα και συκοφαντίες εναντίον του προηγούμενου προεδρείου, θα ήταν πιο χρήσιμοι για τους εργαζόμενους να απαιτήσουν από την εταιρία την άμεση εφαρμογή της ΕΣΣΕ. Και ως γνωστό η ΕΣΣΕ επέχει θέση Νόμου.
Αυτοί που με τη Δράση και τη Λειτουργία τους προκάλεσαν μεγάλη ζημιά στους εργαζόμενους των ΒΕΕ, κατά το παρελθόν, όταν οι ίδιοι ήταν διοίκηση (Εντάξεις προσωπικού – Άρθρο 14 – Μη εφαρμογή 5ης βάρδιας στις ΒΕΕ).
Αντί να ζητήσουν Δημόσια Συγνώμη, γιατί είναι ανεπαρκείς ως συνδικαλιστές, καλό θα ήταν να υπερασπισθούν τα κεκτημένα συμφέροντα των εργαζομένων, που το προηγούμενο προεδρείο εξασφάλισε με τις ΕΣΣΕ 2008-2009-2010.
Οι Συνάδελφοι της Ελευσίνας γνωρίζουν πολύ καλά τη Δράση του καθενός και όταν έρθει η ώρα θα αποφασίσουν ποιοι μπορούν να εκπροσωπήσουν καλύτερα τα συμφέροντά τους.

ΕΝΙΑΙΑ - ΕΝΩΤΙΚΗ Σ. Κ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα βγηκατε απο το λαγουμι σας και μιλατε και απο πανω ενιαια πιονακια...την προυπηρεσια των νεων γιατι την τεμαχισατε?....αληθεια ρε ενιαιοι φωστηρες γιατι ο ξανθος καθοδηγητης και χομπιστας ζορο πηρε 2 φορες αναβολη για το δικαστηριο με τα ρεπο?....αφου θα το κερδιζε οπως λεει βασει ατραταχτων στοιχειων που ειχε?τι μαγειρευε πισω απο την πλατη των των βαρδιουχων?....ευτυχως σας πηραν γραμμη και στην ελευσινα και σε ολο τον ομιλο...τελικα τα ενιαια ψεμματα ειχαν κοντα ποδαρια!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΕΝΙΑΙΟΙ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΙ....