Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Καλημέρα Olympic Air

Επιτέλους ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ! ! !


Βγενόπουλε σ’ ευχαριστούμε που μας απάλλαξες απ’ τον… «Λευκό Ελέφαντα» !

Καλοτάξιδη !

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ

02/10/09

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε συνέχεια του Δελτίου Τύπου ΠΑΣΚΕ ΕΛ.ΠΕ 15/09/09 και την δέσμευσή μας να μιλήσουμε για τις προσλήψεις των Χειριστών Λειτουργίας Νότου που μέχρι τώρα έχουν γίνει με τρόπο που εκθέτει την Διοίκηση και τους συμμετέχοντες του ΠΣΕΕΠ στις Επιτροπές Προσλήψεων, έχουμε να αναφέρουμε τα εξής:
Κάθε μέρα που περνάει διαπιστώνεται ότι οι φωνασκίες και οι άναρθρες κραυγές της ΕΝΙΑΙΑΣ-ΕΝΩΤΙΚΗΣ, ΝΔΣΚ και των δύο εκπροσώπων της ΕΛΚΕ ΕΛΠΕ γίνονται για να αποπροσανατολίσουν τους εργαζόμενους, από τις ευθύνες τους για τις συμφωνίες που κάνανε με την Διοίκηση για τις τελευταίες προσλήψεις.
Έχει ενδιαφέρον η άποψη περί ηθικής των λεγομένων αριστερών δυνάμεων που στεγάζονται σήμερα στο ψηφοδέλτιο της ΕΝΙΑΙΑΣ-ΕΝΩΤΙΚΗΣ (βλέπε ανακοίνωση συν. Γ. Παπακωνσταντίνου 28/09/09). Η ηθική σταμάτησε όταν αποδέχθηκαν - συμφώνησαν σε μια Επιτροπή μεταξύ Εταιρείας και Σωματείου ο διαγωνισμός ΧΛΝ1 να συμπεριλάβει εκ των υστέρων, ηλικίες υποψηφίων 27 ετών έως και 1 ημέρα πριν την συμπλήρωση του 28ου έτους ηλικίας.
Η συμφωνία αυτή επιτεύχθηκε στις 31/07/09, δηλαδή 13 μέρες μετά την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων (θυμίζουμε ότι καταληκτική ημερομηνία ήταν 17/07/09).
Τα αμείλικτα ερωτήματα που προκύπτουν είναι τα εξής:
 Γιατί υπήρξαν 70 αιτήσεις αυτής της ηλικίας στην κατηγορία ΧΛΝ1 και γίνανε αποδεκτές;
 Τι γίνεται με τις αιτήσεις υποψηφίων που υπάρχουν στην κατηγορία ΧΛΝ2 της παραπάνω ηλικίας που δεν καλέστηκαν ποτέ και ακυρώθηκε ο διαγωνισμός ΧΛΝ2;

Μια απάντηση στα ερωτήματα, μπορεί να είναι η εντελώς συμπτωματική πρόσληψη του ανιψιού του συν. Θ. Κώτσια, ηλικίας 27,5 ετών. Βεβαίως την ευθύνη δεν τη φέρει ο νεοπροσληφθείς συνάδελφος, αλλά είναι ολοφάνερο πλέον ποιος είναι ο φέρων την ευθύνη.
Το Συνέδριο για την Έρευνα και Παραγωγή Υδρογονανθράκων, γιατί αποκρύφτηκε ότι υπήρχε προϋπολογισμός για την διεξαγωγή του, ποσού 314.000 € ;
Γιατί η Εταιρεία κατέβαλε 80.000 €, ενώ ταυτόχρονα έκλεισε το Γραφείο της Καβάλας και αποδεκάτισε την Δ/νση Έρευνας μέσω της εθελουσίας;
Γιατί άραγε καταγγέλθηκε η θέση της ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ, που δεν συμφώνησε τότε στο οικονομικό σκέλος του Συνεδρίου για λευκές επιταγές που ζήτησε ο μεμφόμενος συν. Οφθαλμίδης και που δυστυχώς σήμερα δικαιωνόμαστε.
Γι΄ αυτό συνάδελφε Παπακωνσταντίνου, που με την συναίνεσή σου για όλα τα παραπάνω που συνέβησαν, αναφέρεις στην πρόσφατη επιστολή σου ότι θα ακουστούν διάφορα και δεν πρέπει να τους δοθεί η ανάλογη σημασία;
Αυτός ο φαύλος κύκλος, πιθανόν να έχει και άλλες ουρές. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να σιωπούμε όταν έρχονται σε γνώση μας τέτοιες παρακμιακές καταστάσεις.
Για την ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ αυτός ο κύκλος θα κλείσει όταν καθαρίσει.
Την Κυριακή 4 Οκτώβρη δίνεται η ευκαιρία στον λαό της πατρίδας μας να καταδικάσει τις πολιτικές των βατοπεδίων, των δομημένων ομολόγων και γενικά την φαυλότητα της πολιτικής ζωής της Ελλάδας.
Για την ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ τέτοιου είδους πολιτικές είναι μη αποδεκτές και θα καταγγέλλονται απ΄ όπου και αν προέρχονται.


ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ