Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Η Ιερά Μητρόπολις Νικαίας βράβευσε τα παιδιά των ενοριών της, που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.


Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο της Μητροπόλεως Νικαίας, στο κατάλληλα λόγω και της σημερινής Εθνικής Επετείου διακοσμημένο αμφιθέατρο, παρουσία του Μητροπολίτη κ. Αλεξίου, εκπροσώπων του Υπουργείου Παιδείας, του Κοινοβουλίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκδήλωση για τη βράβευση των μαθητών των ενοριών της που εισήλθαν στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.
Πλήθος νέων, που συνοδεύονταν από μέλη των οικογενειών τους, παρευρέθησαν στη βράβευση, όπου δέχθηκαν τις ευχές του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Αλέξιου, έλαβαν την συγχαρητήρια επιστολή του, καθώς και μια Βυζαντινή Εικόνα του Ιησού Χριστού.


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ
Κ. ΑΛΕΞΙΟΥ

Νίκαια, 28 Οκτωβρίου 2009

Αγαπητό μου παιδί,

Σε τούτο το σταθμό της ζωής σου, αισθάνεσαι να πραγματοποιούνται τα όνειρα που είχες κάνει από μικρό παιδί.
Με το δικό σου αγώνα, τη μελέτη, τον κόπο και τις θυσίες σου κατέκτησες μια θέση στην κοινωνία και σύντομα θα αναδειχθείς λαμπρός επιστήμων.
Να θυμάσαι πάντοτε στη ζωή σου πως οι στόχοι πραγματοποιούνται με τη βοήθεια του Θεού κι όταν την επιζητούμε τότε γίνονται θεάρεστοι στόχοι και ωφέλιμοι για τον εαυτό μας και τους γύρω μας.
Προσεύχομαι για την υγεία και την επιτυχία σου, ευλογώ τις προσπάθειές σου, σε συγχαίρω και σου εύχομαι καλή σταδιοδρομία.

Με πατρικές ευχές
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
Ο ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ























Δεν υπάρχουν σχόλια: