Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Ο οίκος ανοχής !

Ένας επιχειρηματίας αποφάσισε να ανοίξει οίκο ανοχής και σκέφτηκε να βάλει στον πρώτο όροφο μοντέλα, στο δεύτερο νοικοκυρές και στον τρίτο καθηγήτριες.
Την πρώτη εβδομάδα τα μοντέλα έβγαλαν 10.000, οι νοικοκυρές 10.000 και οι καθηγήτριες 20.000.
Τη δεύτερη εβδομάδα τα μοντέλα έβγαλαν 15.000, οι νοικοκυρές 10.000 και οι καθηγήτριες 30.000.
Το αφεντικό τρελάθηκε.
Πιάνει και ρωτά έναν πελάτη που ερχόταν ξανά και ξανά: «Γιατί προτιμάς τις καθηγήτριες;»
«Ε, την πρώτη μέρα πήγα στα μοντέλα. Όλο "Μη το ένα", "μη το άλλο", "μη θα μου σπάσει κανένα νύχι", "μη θα χαλάσει το σώμα μου".
Την άλλη μέρα πήγα στις νοικοκυρές. Αυτές ήταν συνέχεια "Όχι στο κρεβάτι, μόλις το έστρωσα". "Όχι στον καναπέ, είναι καινούριος". "Μην πατάς εδώ, μη θα χαλάσεις εκείνο". Ενώ οι καθηγήτριες στο τέλος σε ρωτάνε: Το καταλάβατε, ή να το ξανακάνουμε για να το εμπεδώσετε;».

2 σχόλια:

Stramatios Skoulikaw είπε...

Καλέ μου φίλε , πέρασα για μια καλησπέρα σε σένα στην σύζυγό σου και τα παιδιά σου! Η ανάρτησή σου αρκετά όμορφη , έξυπνη και ευχάριστη! Να είσαι πάντα καλά . Πάντα σε παρακολουθώ .- Σταμάτης , Με φιλία για όλη την οικογένειά σου ! Σταμάτης http://snsarfara.blogspot.com,

Ανώνυμος είπε...

ΓΚΑΛΟΠ ΣΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΕΚΛΕΚΤΟΡΙΚΟ ΣΩΜΑ...

Print this post Η Ντόρα έχει στα χέρια της δημοσκόπηση η οποία διενεργήθηκε από εταιρεία (MRB) στην οποία έχει δώσει καταλόγους από τα μέλη και τα κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που -κατά πάσα πιθανότητα- θα ψηφίσουν στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Ν.Δ. Είναι η μόνη δημοσκόπηση, λένε... στενοί συνεργάτες της που απηχεί τις πραγματικές τάσεις του εκλεκτορικού σώματος το οποίο θα ψηφίσει. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μέτρησης στην οποία έχει γίνει η αναγωγή των αναποφάσιστων, η Ντόρα προηγείται με 46%. Ο Σαμαράς βρίσκεται στο 30%, καθαρά δεύτερος και τρίτος ο Αβραμόπουλος με 20%. Ο Ψωμιάδης λαμβάνει μόνο το 4% των ερωτηθέντων
www.fimotro.blogspot.com