Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

Ευκαιρίες καριέρας στην Costa Navarino

Ξεκινά καμπάνια διερεύνησης ενδιαφέροντος για εργασία, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσει και μια δεύτερη καμπάνια για την αναζήτηση ακινήτων προς ενοικίαση, που θα χρησιμοποιηθούν για τη στέγαση των εργαζομένων που δεν μένουν κοντά στην περιοχή. Τα ακίνητα αυτά (σπίτια, studios ή και διαμερίσματα), θα μισθώνονται σε ετήσια βάση ή με τη σεζόν και θα πρέπει να βρίσκονται στην εγγύς περιοχή της Costa Navarino (Δήμοι Γαργαλιάνων, Μεθώνης, Νέστορος, Πύλου, Φιλιατρών και Χιλιοχωρίων), προκειμένου να εξυπηρετούν το προσωπικό του Navarino Dunes.


COSTA
NAVARINO
be part of our story…

H TEMES A.E.
ξεκινά τη διαδικασία εντοπισμού
ανθρώπινου δυναμικού στη Μεσσηνία,
στον ευρύτερο κλάδο τουρισμού

Σε λιγότερο από έντεκα μήνες ξεκινά η λειτουργία του πρώτου προορισμού της Costa Navarino, του Navarino Dunes (Ρωμανός). Στο Navarino Dunes θα λειτουργήσουν δύο ξενοδοχειακές μονάδες 5 αστέρων, από τη Starwood Hotels & Resorts, ένα γήπεδο γκολφ, γήπεδα τένις, συνεδριακό κέντρο, spa/θαλασσοθεραπεία, εστιατόρια καθώς και ένα ευρύ φάσμα αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Για την άρτια λειτουργία των μονάδων αυτών, η TEMES A.E. – η εταιρία που που αναπτύσσει το νέο προορισμό – επιθυμεί να εντοπίσει από σήμερα το κατάλληλο προσωπικό, για την κάλυψη διαφόρων θέσεων με την προοπτική μακροχρόνιας συνεργασίας.

Οι θέσεις αυτές, αφορούν σε ανειδίκευτους και ειδικευμένους ενδιαφερόμενους των κλάδων φιλοξενίας και εστίασης, λειτουργίας spa/θαλασσοθεραπείας, τεχνικών επαγγελμάτων, συντηρητών κήπων, επαγγελματιών αθλητικών δραστηριοτήτων, αλλά και σε διοικητικές θέσεις και υπαλλήλους γραφείου με εμπειρία στα αντίστοιχα πεδία.

Η διαδικασία αξιολόγησης θα ξεκινήσει σταδιακά από το Φθινόπωρο του 2009, με ευθύνη των εταιριών που έχουν αναλάβει τη διαχείριση των ξενοδοχείων, των γκολφ και των άλλων δραστηριοτήτων στον προορισμό Costa Navarino. Οι προσλήψεις θα ξεκινήσουν λίγο πριν την έναρξη λειτουργίας του προορισμού, το Μάιο του 2010.
Στο Navarino Dunes, όπου βρίσκονται τα δύο νέα ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών, το «The Romanos, a Luxury Collection Resort, Costa Navarino» και το «The Westin Resort, Costa Navarino», οι εταιρίες που θα αναλάβουν τη διαχείριση των ξενοδοχείων και των λοιπών δραστηριοτήτων, με τη συνεργασία της TEMES A.E. έχουν σκοπό να προσφέρουν στους επισκέπτες από όλο τον κόσμο, μία μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία: ένα συνδυασμό αυθεντικής Μεσσηνιακής Φιλοξενίας και διακριτικής πολυτέλειας.

Η Costa Navarino, που αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο υπό κατασκευή τουριστικό έργο στη Μεσόγειο, κατασκευάζεται από την αρχή με φιλοσοφία τον απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και τις παραδόσεις, δημιουργώντας υποδομές που θα διαφυλάσσουν και θα προβάλλουν το φυσικό πλούτο και την αυθεντική φυσιογνωμία της περιοχής, με όραμα να καθιερωθεί η Μεσσηνία ως τουριστική περιοχή υψηλής ποιότητας και παγκοσμίου φήμης.

Για το λόγο αυτό, δίνεται προτεραιότητα για εργασία στους κατοίκους της Μεσσηνίας, που μοιράζονται το ίδιο όραμα, για το νέο πρόσωπο της Μεσσηνίας αλλά και για μια καριέρα στον κλάδο του τουρισμού.

Costa Navarino.
Ο νέος προορισμός στη Μεσόγειο !

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν τα παρακάτω, με fax στον αριθμό 210 9404109, ή με e-mail στο
career@costanavarino.com , ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: TEMES A.E. Πεντέλης 5, 175 64 Αθήνα, Υπόψη Μ.Ε.Σ.17.

Ζητούμενα:
∙ Στοιχεία επικοινωνίας
∙ Προϋπηρεσία, αν υπάρχει
∙ Σύντομο βιογραφικό σημείωμα, αν υπάρχει
∙ Επιθυμητός κλάδος απασχόλησης
«ΕΚΦΡΑΣΗ» Περιοδικό της Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: