Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία βάπτισαν το ένατο εγγόνι τους !

Ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία βρίσκονται από τις 30 Ιουνίου στο Πόρτο Χέλι απολαμβάνοντας τις διακοπές τους, ενώ χθες βάπτισαν τον ένατο εγγονό τους που είναι το πέμπτο παιδί του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ.
Το μυστήριο τελέστηκε χθες το απόγευμα στην Ιερά Μονή Αγίων Αναργύρων στο Πόρτο Χέλι, εκεί που είχε κάνει Ανάσταση η Βασιλική οικογένεια της Ελλάδας.
Ο μικρότερος γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ βαπτίστηκε Αριστείδης-Σταύρος και έχει επτά νονούς. Την Ινφάντα Κριστίνα της Ισπανίας, τον πρίγκιπα Κύριλλο της Βουλγαρίας, τον Σπύρο Νιάρχο, τον Σταύρο Λιβανό, καθώς και τρεις ακόμη άτυπους νονούς, φίλους του μπαμπά του και της μαμάς του.
Η Βασιλική οικογένεια δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγει την Ελλάδα για να τελέσει κάποιο μυστήριο, όπως η βάπτιση του Αριστείδη-Σταύρου, αλλά συνηθίζει μαζί με τις διακοπές της να ολοκληρώνει στη χώρα μας και πολλές από τις κοινωνικές και θρησκευτικές της υποχρεώσεις.
Εκατό προσκεκλημένοι, γαλαζοαίματοι από ολόκληρο τον κόσμο, αλλά και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, έδωσαν το παρόν στη βάπτιση, ανάμεσά τους η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία και η πριγκίπισσα Ειρήνη.
Μετά τη βάπτιση ακολούθησε δεξίωση προς τιμήν των καλεσμένων στους κατάλληλα διαμορφωμένους και στολισμένους με λευκά λουλούδια χώρους της βίλας που έχει νοικιάσει ο Κωνσταντίνος για τις φετινές διακοπές του.
Ο Κωνσταντίνος ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, χαρούμενος και πολύ καλά στην υγεία του, παρά το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε πρόσφατα και χρειάστηκε να εγχειριστεί στην καρδιά.
.





3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να σε ενδειαφέρει. Για πάτα εδώ!

BENEAS GEORGIOS είπε...

Πολύ καλό.
Το πρόσθεσα στη σελίδα μου.

BENEAS GEORGIOS είπε...

Αλλά δεν είναι blog…
Το διαχειρίζονται επαγγελματίες (διαπλεκόμενοι;;;;) δημοσιογράφοι, οι οποίοι έχουν βήμα και για να βάζουν πόδι και στα blogs σίγουρα δεν είναι για καλό…
Θέλει συζήτηση το θέμα…