Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Συνεδρίαση Γενικού Συμβουλίου Π.Σ.Ε.Ε.Π.

Συνεχίστηκε ο κατήφορος της ΠΑΣΚΕ !

Ανύπαρκτη η ΔΑΚΕ !

Κρίμα… κρίμα… κρίμα…
.
Συνεδρίασε σήμερα το Γενικό Συμβούλιο του Π.Σ.Ε.Ε.Π. με 63 παρόντες συμβούλους.
Εγκρίθηκε η πρόταση του Δ.Σ. του Σωματείου των ΕΛ.ΠΕ. για διετή Ε.Σ.Σ.Ε.
Κατατέθηκαν προς ψήφιση 4 προτάσεις και έλαβαν τις εξής ψήφους επί 61 ψηφισάντων.

Η πρόταση του Δ.Σ. 33 ψήφους.
Η πρόταση της ΠΑΣΚΕ 21 ψήφους.
Η πρόταση του Αγωνιστικού Μετώπου 03 ψήφους.
Η πρόταση του συναδέλφου Μαρούγκα 01 ψήφος.
Ψήφισαν Παρών 03

Στη δεύτερη ψηφοφορία που ακολούθησε επί 55 παρόντων εξουσιοδοτήθηκαν ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας για την υπογραφή της Ε.Σ.Σ.Ε. με ψήφους 34 ΝΑΙ έναντι 21 ΟΧΙ.

Η απόφαση του Γενικού Συμβουλίου, αντικατοπτρίζει κατά την άποψή μου, την επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας των συναδέλφων για το κλείσιμο της σύμβασης. Η σύνθεση των απόψεων του αντιπροσωπευτικού προεδρείου του σωματείου και η αποδοχή τους, διέψευσαν για άλλη μια φορά όσους προέβλεπαν την δημιουργία κρίσης μεταξύ των μελών του Δ.Σ. και των παρατάξεων που το στηρίζουν και προσφυγή στις κάλπες.

http://elpe0gr.blogspot.com/2009/04/2009-2010-2.html


1 σχόλιο:

BENEAS GEORGIOS είπε...

ΠΣΕΕΠ

Αρ.Πρωτ:156 Ασπρόπυργος 11/04/09

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σήμερα Σάββατο 11/04/09 πραγματοποιήθηκε στις ΒΕΑ το Γενικό Συμβούλιο του ΠΣΕΕΠ με θέμα την έγκριση της συμφωνίας για την υπογραφή της ΕΣΣΕ 2009 – 2010.
Κατά την διαδικασία του διαλόγου και τις διάφορες προτάσεις που κατατέθηκαν, η πρόταση του Δ.Σ. του ΠΣΕΕΠ συγκέντρωσε την πλειοψηφία των μελών του Γενικού Συμβουλίου και εξουσιοδοτήθηκαν ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας του Σωματείου για να υπογράψουν την νέα ΕΣΣΕ.
Συνάδελφοι
Με την συμφωνία έκλεισε θετικά ένας ακόμα κύκλος διαπραγμάτευσης. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τελείωσαν και τα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε σαν εργαζόμενοι, τόσο σε επίπεδο επιχείρησης, όπως προσλήψεις, μετεγκατάσταση υπηρεσιών, Έρευνα και Εκμετάλλευση, εργολαβοποίηση και πολλά άλλα, όσο και γενικότερα προβλήματα που αφορούν όλους τους εργαζόμενους της χώρας στα πλαίσια αντιμετώπισης των αντιλαϊκών και αντεργατικών επιλογών στο όνομα της οικονομικής κρίσης.
Ο αγώνας μας συνεχίζεται με όλες τις μορφές και τα μέσα που κάθε φορά οι συνθήκες και οι απαιτήσεις επιβάλλουν.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ